Eylül Ayça Karakuş, Radyo Secen'e konuk oldu!

Eylül Ayça Karakuş, Radyo Secen'e konuk oldu!

Bülent Ekin'in hazırlayıp sunduğu Babayani programının 21 Ekim Çarşamba günü canlı yayın  konuğu yazar Eylül Ayça Karakuş oldu. 

Radyo Secen'de Babayani programına konuk olan yazar Eylül Ayça Karakuş 15:00_17:00 saatleri arasında canlı yayında sevenleriyle buluştu.  İki saatlik programın içinde dinleyicilerden gelen istek şarkılara yer veren Bülent Ekin, yazara yazı yazmakla ilgili merak edilen soruları yöneltti. 

Samimi ve içten cevaplarıyla  soruları yanıtlayan Karakuş; yazı yazmanın çok kolay olmadığını ve her insanın kendini ifade etme şekli olduğunu belirterek, benim de bu hayatta kendimi en iyi ifade etme şeklim yazmak oldu dedi.  Dinleyicilerin Babayani programına olan ilgisi Secen radyonun whatsapp hattına gelen mesajlarla yayına renk kattı.  Türkiye’ nin dört bir yanından gelen mesajları okuyan Bülent Ekin, Eylül Hanım ‘ı tebrik etti. Canlı yayında istek şarkıların ve keyifli sohbetin yanı sıra Adın Ömrüme Hatıra ve Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitaplarından eserlere de program sunucusu Bülent Ekin'in yorumuyla yer verildi. 

img_20201021_144218_244.jpg

Canlı yayının kapanışında yazar Eylül Ayça Karakuş, Secen Radyo whatsapp hattına mesaj gönderen değerli  dinleyicilerine  şehirlerin ismini sayarak teşekkür etti. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.