Eylül Ayça Karakuş velilerle imza gününde buluştu

Eylül Ayça Karakuş velilerle imza gününde buluştu

Yazar Eylül Ayça Karakuş Cengiz Topel İlkokulu velileri ile dört oturumluk seminerle bir araya geldi.

Öğleden önce ve öğleden sonra dört oturumluk  "Mutlu Aile ve Mutlu Çocuklar" semineri ile velilerle buluşan Yazar Eylül Ayça Karakuş katılımcılarla verimli saatler geçirdi. 

img_20181212_103432.jpg

Altı yaşına kadar aileyle içiçe yaşayan çocukların okula ilk başladıkları süreçte yaşanılan duygusal geriliği köreltmenin sırlarını vererek okul eğitiminin sadece okul içinde kalmaması gerektiğine evde de okul sonrası mutlaka takip edebilmesine dikkat çekti. Okuma yazma öğrenmeden internet bağımlısı olan öğrencileri sosyal medyanın tuzağına düşermeyin lütfen sevgili aileler uyarısıyla da bir çok aileyi düşündürdü. 

img_20181212_141222.jpg

Aillerin çocuklarıyla yaşadığı sorunları dinleyen yazar, çözüm yollarını anlatarak farkındalığı artırdı. Sunumunun sonuna geldiğinde Adın Ömrüme Hatıra ve Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitaplarının arka kapak yazılarını velilere okuyan yazar duygusal anlara neden oldu. Sunum sonrası kitaplarını imzalayan Eylül Ayça Karakuş'un seminer ile açıklamaları şu şekilde oldu. 

img-20181212-wa0056.jpg

"Öncelikle değerli okul müdürü Muhiddin beye  rehber öğretmenlerimiz Kamile Hanım ve Hatice Hanım'a,  okul aile birliğine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

48382933_1981594708807710_6793954464823771136_n.jpg

Velileri için etkinlik yapan, toplum farkındalığını artıran, öğrencilerin eğitiminde ilime değer veren idarecilerle aynı yolda olmak beni fazlasıyla mutlu ediyor. Dört oturumda annelerin katılımı kadar babaların katılımı da benim dikkatimi çekti. Demek ki imkan sağlandığı sürece, bizim toplumumuz kendisini keşfetme yolculuğuna bir adım daha atıyor. Tüm velilerin pür dikkat beni dinlemeleri ve her şeyden önemlisi sunumuma sorularıyla ortak olmaları benim için çok kıymetliydi. Geleceğimiz çocuklarımız için bir değil birden fazlasını yapmak hepimizin boynunun borcu ise ben bu yolda canla başla yürümeye razıyım. 

img_20181214_093708.jpg

Ve elbette seminerime gelen, katılımlarıyla beni mutlu eden herkese sevgi ve saygılarımla şükranlarımı sunuyorum. "

Seminer ve kitap imzası sonrasında Okul Aile Birliğinin yazara takdim ettiği çiçekle hatıra fotoğrafı çekinen aileler okuldan mutlu şekilde ayrıldılar. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.