Eylül Ayça Karakuş'tan velilere seminer

Eylül Ayça Karakuş'tan velilere seminer

Yazar Eylül Ayça Karakuş, Antalya Kumköy Ortaokulu'nda velilere Bilinçli Anne-Baba ve Çocuklar’da Örnek Davranışlar konulu seminer verdi.

Eylül Ayça Karakuş’un iki saatlik semineri velilerle karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşti.

8-025.jpg

Sunumunu üç ayrı bölümde toplayan Eylül Ayça Karakuş ilk olarak ‘mutlu çocuklar’ başlığında ailenin toplum üzerindeki etkisini ve önemini anlattı. Çocukların huzurlu bir aile ortamında büyümesinin kaçınılmaz önemine dikkat çekti. Okul hayatında, derslerinde sorun yaşayan çocukların ailelerine çözüm yolları öneren Eylül Ayça Karakuş, velilerden gelen soruları tek tek yanıtladı.

6-044.jpg

Eylül Ayça Karakuş sunumunun ikinci bölümünde, Adın Ömrüme Hatıra kitabından sonra Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabının çıkış sürecini anlattı. İkinci kitabıyla tekrardan okuyucularıyla bir araya gelmenin kendisine yaşattığı mutluluğu katılımcılarla paylaştı. 

1-386.jpg

Eylül Ayça Karakuş seminerin son bölümünde ise çocuklarla kaliteli zaman geçirmenin sırlarını anlattı. 

4-196.jpg

Kumköy Ortaokulu Müdürü Esma Yeliz Özen seminerin sonunda, davetlerine katıldığı için Eylül Ayça Karakuş'a teşekkür ederek plaket takdim etti. Velilerle hatıra fotoğrafları çektiren Eylül Ayça Karakuş, “Bugün sizlerle olmaktan onur duyuyorum. Başta Okul Müdürü olmak üzere değerli öğretmenimize ve sevgili velilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her ne kadar Bilinçli Anne Baba ve Çocuklarda Örnek Davranışlar seminerini vermiş olsam da bu aslında benim için bir farkındalık semineridir. İdarenin bu konuda ki hassasiyeti çok önemlidir. Değerli müdürümüzün hassasiyeti ve velilerimizin duyarlılığı için minnettarım” diye konuştu.

2-346.jpg3-268.jpg

5-081.jpg7-030.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.