EYMİ KİDS ANAOKULU FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

EYMİ KİDS ANAOKULU FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Okul öncesi eğitimde kendi kulvarını yaratan Eymi Kids Anaokulu, sunduğu fiziksel ve akademik olanaklarla dikkat çekiyor.

Eymi Kids Anaokulu'nun kurucusu Merve Necimoğlu, çocuklara doğayla iç içe olacakları bir ortam sunduklarını ve evlerine dönmek istemeyecekleri bir anaokulu konsepti oluşturduklarını söyledi. 

Kendisinin de iki çocuk annesi olduğunu ve zamanında beklentilerini karşılayacak bir anaokulu bulamadığını belirten Necimoğlu, bu nedenle İzmirde benzeri olmayan bir anaokulu oluşturmak için yola çıktığını ifade etti. 

Anaokullarının bakım evi gibi algılandığını dile getiren Necimoğlu, okul öncesi eğitimin çocukların gerçek potansiyelini ortaya çıkarmada yardımcı olduğunu; çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerinde çok önemli olduğunu vurguladı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
 

Okulun sunduğu imkanlar hakkında bilgi veren Necimoğlu, “Anaokulumuz, 3.5 dönüm alan üzerine kurulu. Yaklaşık 900 metrekare kapalı alanımız var. Çocuklar için olimpik yüzme havuzumuz bulunuyor. Sınıfların metrekareleri 30 ile 60 arasında değişiyor. Ayrıca uyku için özel yerimiz de olacak. Anaokulumuzun altyapısını da çocuklara göre hazırladık. Anaokulu içinde bir organik bahçemiz olacak. Çocuklarımız kendi domates ve biberlerini ekebilecek. Doğa ile iç içe olacaklar. Bahçemizde hayvanlarımız, küçük bir atımız ve tavşanımız da olacak. Çocuklarımız hayvanlarla zaman geçirebilecek. Çocukların, eve dönmek istemeyecekleri bir anaokulu yaptık” diye konuştu. 
 

İKİNCİ DİL ÖNEMLİ
 

Yabancı dil eğitiminin günümüzün koşullarında olmazsa olmaz olduğuna da dikkat çeken Merve Necimoğlu, şöyle devam etti: “Küçük yaşlarda edinilen yabancı dil bilgisi çok daha kalıcı oluyor. Eymi Kids'te uzman öğretmenlerimiz çocuklar için İngilizceyi oyunlar ve canlandırmalarla öğretiyor. Çocuk ders gördüğünün bile farkına olmadan ciddi bir İngilizce altyapısına kavuşuyor. İsteyenlere İngilizce'nin yanı sıra; Almanca, Fransızca, İspanyolca hatta Japonca bile öğretebiliyoruz. Ayrıca, davranışları doğru yönlendirmek ve çocukların kendini tanımaları, hayal gücü, özgüven, zihinsel kapasite, olayları değerlendirme, sosyalleşme, plan ve işbirliği yapabilme gibi yetilerini güçlendirmek için drama eğitimlerine de ağırlık vereceğiz” 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.