Ezgi Yeşil yazdı: Seferihisar'da centilmen siyaset

Ezgi Yeşil yazdı: Seferihisar'da centilmen siyaset

Ezgi Yeşil yazdı: Seferihisar'da centilmen siyaset

Son günlerde yaşanılan agresif haberler toplum baskısı geçim kaygısı da derken insanların umutsuzlukla geçirdiği bir yıl yavaş yavaş sona yaklaştığı bu günlerde, gelecek yılın kaygısı şimdiden vatandaşın gözünü korkuttuğunu söyleyebilirim.

Türkiye gündemi siyaseti karmaşası yaşanırken, ilçemizdeki sessizlik ise bizlere bir nebze olsa iyi geliyor. Seferihisar’daki Siyaset gündemini soran arkadaşlarımla sohbet ettiğimde şunu fark ediyorum. Kimse parti olarak birbirlerini dışlamıyor. Adeta partiler ilçede bir bütünlük ve uyum içinde..
Buradaki centilmenlik akışını sağlayan, halkın içinden biri olan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’nin ilçedeki katkısı aslında çok büyük. İlçenin tüm sorunlarına hakim, yapabileceği noktada elinden geleni yapan, halk buluşma toplantılarında bunları vatandaşa aktaran bir başkan, hem iyi bir baba hem iyi kalpli bir başkan, İsmail Yetişkin, göreve geldiği günden bu yana hiçbir zaman değişmedi. Sen şu partidesin, ya da bu kişiyi tanımıyorum demeden, herkesle aynı mesafede iletişimi sürdüren bir belediye Başkanı bizim Başkanımız..

5276212191669885165.jpg

Önceki yıllarda daha sert geçen bir siyaset zemininde olan ilçe de bu kez herkes Seferihisar için çalıştığını görüyorum. Gerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ilçedeki eksiklerin giderilmesinde ciddi rol oynarken, öte yandan muhalefet partililer ilçe için Ankara devlet destekleri üzerinden ciddi mesai harcıyorlar. Açıkçası mutlu oluyorum. Öyle değil mi ilçede neyi paylaşamıyoruz. Herkes bir taş koysa ilçeye ne kadar güzel kalkınır. Kendi imkanlarıyla turizme, sanata, tarıma, ekonomiye can veren örnek bir ilçe olmak bu kadar zor olmamalı..

Özellikle kadın çiftçiye girişimciye destek veren harika bir ilçeyiz baktığınızda.. Başkan Yetişkin’nin de her zaman belirttiği gibi kadının çiftçinin, tarımın kalkınması bir ilçede ne kadar güçlü olursa oranın ekonomisi de o kadar güçlü olur. Demişti. İlçenin elbette sıkıntıları da olacak. Ancak yapılan hizmetler belirli bir zaman alıyor.

11907504661669885166.jpg

Şundan emin olun Başkan Yetişkin’nin samimiyetine inanın. Kapısına geldiğiniz bir iş ne olursa olsun, ört pas edilmiyor. Mutlaka sizin işiniz için çözüm anlamında bir mücadele veriyor. Kendi ekibi ve aynı enerjiyle halkın sorunlarını ilçede yapılması gereken her projenin içinde olduğundan emin olun. Bunları niye anlatıyorum. Çevredeki bilgi kirliliğini önlemek için..

Her zaman güzel düşüncelere sahip galyana gelmeden, biri açken son parasına kadar veren, Belediye Başkan Maaşı ile çocuklara burs veren koca yürekli bir başkan İsmail Yetişkin..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.