FabbianSposa’ya yeni showroom

FabbianSposa’ya yeni showroom

İzmir’in altın markalarından FabbianSposa, yeni showroomunu Çankaya’da açtı. 350 metrekare toplam alana sahip showroomun açılışı seçkin davetli topluluğunun katılımıyla yapıldı.

Yenilikçi tasarımları ile her zaman fark yaratmayı hedeflediklerini söyleyen FabbianSposa’nın kurucusu Sadettin Bolat, “Kriz anında risk alıp yeni atılımlar ile modern tarza yön veren tasarımlarımızı sunabilmek adına Luxury bir showroom tasarladık. Tasarım ekibimizin başında ve tarzımızın oturmasında büyük uluslararası markaların tasarım ofislerinde görev almış Volkan Kerimoğlu bulunuyor. Müşteri portföyümüz ve yeni aramıza katılacak müşterilerimize hizmet edeceğimiz mağazamızın açılışında yanımızda olup haklı gururumuza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

7369.jpg

Muhteşem tasarımların mimarı Volkan Kerimoğlu ise hiç bir zaman üretimde kaliteden taviz vermediklerini belirterek, “Avrupalı müşterilerimize yönelik koleksiyonlar üretirken Anadolu motiflerinden de yararlanıyorum. Hem batı, hem de kendi kültürümüzü yansıtan bir tarz oturtmaya çalışıyorum” dedi.

000.jpg7274.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.