Fabrikaya yıldırım düştü: Başkan Saygılı kıl payı kurtuldu!

Fabrikaya yıldırım düştü: Başkan Saygılı kıl payı kurtuldu!

İzmir’de etkili olan sağanak yağış ve fırtına esnasında Saygılı Rulman Fabrikası’na yıldırım düştü. Çatı çökerken, tesiste bulunan Ak Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın olaydan kıl payı kurtulduğu öğrenildi.

İzmir’de etkili olan sağanak yağış ve fırtına, Kemalpaşa ilçesinde ciddi bir tehlikeyi beraberinde getirdi. Kemalpaşa’da faaliyet gösteren ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın sahibi olduğu Saygılı Rulman Fabrikası’na yıldırım düşmesi sonucu fabrikanın çatısı çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmaması büyük bir faciayı önledi.

whatsapp-image-2026-01-30-at-10-31-03-2.jpeg

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 10 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikanın çatısı, yıldırım isabetinin ardından tamamen çökerken, yaşanan çökme saniyeler içinde gerçekleşti. O esnada fabrikada bulunduğu öğrenilen Bilal Saygılı, cuma günü yapılması planlanan parti çalışmalarına ilişkin iş ve işlemler kapsamında tesiste mesai yapıyordu. Çöken çatının taşıyıcı kolonlarından birinin hemen yanı başına devrilmesi, olayın ne denli tehlikeli boyutta olduğunu ortaya koydu.

whatsapp-image-2026-01-30-at-10-31-03-1.jpeg

Görgü tanıklarının aktardığına göre, çökme anında fabrikanın içinde büyük bir gürültü duyuldu ve kısa süreli panik yaşandı. Metal ve beton parçalarının aynı anda yere yığılmasıyla yaşanan olayda, Saygılı’nın kıl payı kurtulduğu belirtildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından fabrika çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, olası yeni risklere karşı alan kontrol altına alındı. Yapılan ilk incelemelerde herhangi bir can kaybı ya da yaralanma tespit edilmedi.

Medya Ege ailesi olarak; Eflatun Saygılı ve Bilal Saygılı başta olmak üzere Saygılı ailesinin tüm fertlerine ve fabrikada görev yapan tüm emekçilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

whatsapp-image-2026-01-30-at-10-31-03.jpeg

1740487020971.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.