Facebook kullanıcıları dikkat! Güncelleyin uyarısı yapıldı

Facebook kullanıcıları dikkat! Güncelleyin uyarısı yapıldı

iOS kullanıcıları tarafından  Facebook uygulamasında çalışan kameranın, uygulama kapatılsa dahi çalıştığının öne sürülmesinin ardından başlatılan araştırmalarda kamera hatası olduğu kanıtlandı. 

Facebook uygulaması kamerayı sürekli çalıştırıyordu. Bu da telefonlarda performansı etkilemesinin yanı sıra kullanıcıları güvenlik konusunda şüpheye sokuyordu. Ancak yayınlanan Facebook iOS güncellemesi ile birlikte kamera hatası nihayet çözüldü.

Facebook geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile birlikte gerekli düzeltmelerin yapıldığı güncellemeyi Apple’a yolladığını açıklamıştı. Yollanan güncelleme Apple tarafından kabul edildi ve App Store’da yayınlandı. Yani App Store’daki güncel Facebook uygulamasında, herhangi bir kamera hatasının yer almadığı görülüyor.

Yapılan açıklamalar Facebook’un tüm sorunları çözdüğü yönünde. Yapılan testlerde de herhangi bir sorun olmadığı belirtiliyor. Facebook’un bu kadar kısa sürede sorunlara karşı çözüm bulması ve güncelleme yayınlaması ise oldukça güzel detaylar arasında yer alıyor.

Tüm Facebook iOS kullanıcılarının uygulamayı bir an güncellemesini tavsiye ediyoruz. Bu güncelleme ile birlikte telefonda özellikle performans konusunda iyileştirmeler olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.