Facebook mesajları geri alma özelliğini test ediyor!

Facebook mesajları geri alma özelliğini test ediyor!

Hatırlayacağınız üzere bundan tam 7 ay önce Zuckerberg’in eski mesajlarını silmesiyle mesajları geri alma özelliği gün yüzüne çıkmıştı.

O günden sonra kullanıcılarına bu özelliği getirme sözü veren, Zuckerberg sonunda Facebook Messenger mesajları geri alma özelliğini yayınlamaya hazırlanıyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla da birkaç kez gün yüzüne çıkartılan Facebook Messenger mesajları geri alma özelliği bazı bölgelerdeki kullanıcılar için kullanıma sunulduğu iddia edildi.

Saras112 adlı bir Reddit kullanıcısı tarafından yapılan paylaşım ile beraber Messenger uygulamasının Android sürümüne söz konusu bu özelliğin test edilmeye başlandığını müjdeledi.

Reddit kullanıcısının aktarmış olduğu bilgilere göre, mesajları geri alma özelliğinin grup konuşmalarında da kullanılabileceğini görmekteyiz. Bunun haricinde ise paylaşılan ekran görüntüsünün geçtiğimiz aylarda Messenger uygulaması ile ilgili yapılan sızıntıları doğruladığını da özellikle belirtelim.

Facebook Messenger mesajı geri alma özelliği nasıl çalışacak?

Herhangi bir sohbet içerisinde gönderilmiş mesajları düzenlerken, “Mesajı Sil” seçeneğinin hemen üstünde “Mesajı Geri Al” seçeneği görülüyor. Eğer “Mesajı Geri Al” seçeneğine tıklanırsa Messenger, bunu gerçekten yapıp yapmak istemediğinizi soruyor.

Bunun haricinde ise, Messenger üzerinden yazdıklarını geri almak isteyenlerin 10 dakika gibi bir süresi olacağını da özellikle belirtelim. Her ne kadar Messenger uygulaması için mesajları geri alma özelliğini test ediyor olsa da, söz konusu bu özelliğini ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.