Facebook Messenger Lite artık daha kullanışlı!

Facebook Messenger Lite artık daha kullanışlı!

2016 yılında kullanıma sunulan Facebook Messenger Lite için yayınlanan güncelleme ile birlikte birçok önemli özellik kullanıma sunuldu....

Hatırlayacağınız Facebook, 2016 yılında internet erişimi kısıtlı ve ortalama hızların altında olan ya da basit bir Android akıllı telefonu olanların da Messenger hizmetinden faydalanması için Messenger uygulamasının temel bir versiyonunu kullanıma sunmuştu.

Şimdi ise uygulamaya oldukça kullanışlı özellikler ekleyen popüler sosyal platformu Messenger Lite için önemli bir güncelleme yayınladı.  Yaklaşık olarak 10 MB boyutundaki uygulamanın tam sürümünde bulunan sohbeti kişileştirme özelliği kullanıma sunuldu.

Artık kullanıcılar normal Messenger uygulamasında olduğu gibi sohbet baloncuklarının rengini değiştirebilecekler. Bunun dışında ise grup veya bireysel konuşmalara tak ad da konulmasına olanak sağlayan sosyal medya platformu Lite kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor.

Gelen güncelleme ile birlikte gelen bir diğer yenilik ise Lite uygulaması üzerine eklenecek olan yeni GIF sekmesi sayesine, kullanıcılar üçüncü taraf uygulamalardaki GIF‘leri arkadaşlarını ile paylaşabilecek.

Tüm bu yeniliklerin haricinde ise gelen özelliklere şöyle bir göz attığımız da ise, dosya paylaşımı özelliği ön plana çıkıyor Bu özellik sayesinde kullanıcılar artık fotoğraf ve videonun haricinde dosyada paylaşabilecekler. Böylece, Lite kullanıcılarının uzun zamandır beklediği özellikte kullanıma sunulmuş oldu.

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.