Facebook Messenger'a büyük yenilik! Mesaj silme özelliği geliyor

Facebook Messenger'a büyük yenilik! Mesaj silme özelliği geliyor

Facebook Messenger'da atılan mesajı on dakika içinde silmek mümkün olacak. Messenger’ın iOS versiyonuna ait 191.0 güncellemesinin notlarında, Facebook Messenger mesajları geri alma özelliğinin yakında kullanıma sunulacağı belirtildi.

WhatsApp kullanıcılarının hayatını kurtaran bir özellik, sonunda Messenger uygulamasına da geliyor. Facebook Messenger, Unsend özelliği sayesinde gönderilen mesajları 10 dakika içinde silmenize (ya da geri almanıza) olanak sağlayacak. Bu özellik, Messenger’ın iOS versiyonuna ait 191.0 güncelleme notlarında listelendi.

WhatsApp’ta kullanıcılara mesajları silmeleri için (eğer karşı taraf mesajı görmezse) 1 saatten fazla süre veriliyor. 1 saatin yanında 10 dakikanın oldukça kısa olduğu söylenebilir. Facebook söz konusu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz Nisan ayında gönderilen mesajları sessizce sildiğini kabul etmişti. Messenger'ın “unsend” işlevi Nisan ayından beri kartlarda yer aldı. İşlev, ilk olarak Ekim ayında tespit edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.