Facebook Messenger'a yeni özellik

Facebook Messenger'a yeni özellik

Facebook’un anlık mesajlaşma servisi olan Messenger’a, bazı yeni özellikler geldi.. Facebook, kullanıcılarına Messenger'dan 360 derece fotoğraf gönderme özelliğini sundu.

Şu sıralar gündemden düşmeyen skandallarıyla anılan Facebook’un kendisinden bağımsız hale getirdiği anlık mesajlaşma servisi Facebook Messenger, bugünden itibaren 360 derecelik fotoğraf gönderme özelliğini kullanıma sundu. Artık kullanıcılar birbirlerine 360 derece fotoğraflar gönderebilecekler.

Uygulama otomatik olarak panoramaları 360 derece fotoğrafa dönüştürebilecek. Böylece kişiler gelen fotoğrafın görünenden çok daha büyük bir halini kolaylıkla arkadaşlarıyla paylaşabilcek.

Bunun dışında servis içerisinde HD (720p) video paylaşımı da mümkün hale gelecek. Bunun güçlü bağlantılardaki video deneyimini ciddi oranda artıracağı söyleniyor. Burada tam kalite için Messenger’ın değil telefonun kendi kamerasının kullanılması öneriliyor.

Yeni güncelleme hem iOS hem de Android kullanıcılarına gönderilecek. 360 derece fotoğraflar herkes için açılırken, 720P video paylaşımı başta sadece Avustralya, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hong Kong, Japonya, Hollanda, Norveç, Romanya, Singapur, Güney Kore, İsveç, İsviçre, Tayvan, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.