Facebook, o hatayı doğruladı!

Facebook, o hatayı doğruladı!

Facebook, yıllar öncesinden kalma Messenger sohbetlerinin bir anda yeniden kullanıcıların karşısına çıktığını doğruladı. Açıklamada, Facebook.com üzerindeki Messenger sekmesinde kullanıcıların eski mesajlarla karşılaştığı belirtildi.

Facebook, Twitter'dan eski Messenger sohbetlerinin yeni, okunmamış olarak kabul edildiğini ve Facebook.com'daki Messenger sekmesinde göründüğünü onayladı.

Facebook, "Bazı insanlar Facebook.com'da daha eski mesajları görüyor. Sorunun farkındayız ve mümkün olan en kısa sürede bunu çözmek için aktif olarak çalışıyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." dedi.

Bazı kullanıcılar, unutmaya çalıştıkları şeylerin Facebook’taki gelen kutularında yeniden karşılarına çıkmasından ötürü rahatsız olduklarını dile getirdi.

Siz ve başka bir kullanıcı arasındaki geçmişi aktif olarak silmediğiniz sürece, Messenger, geriye dönük konuşmalarınızın tümünü koruyarak yıllarca geriye dönebiliyor. Bu da eski bir sevgili veya vefat eden bir aile üyesiyle olan konuşmaların aniden ortaya çıkabileceği anlamına geliyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.