Facebook O Uygulamayı Bünyesine Katamadı

Facebook O Uygulamayı Bünyesine Katamadı

Facebook o uygulamayı satın almak istedi ama...

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg’in Snapchat ısrarı bitmek bilmiyor. Snapchat'i satın almak için sayısız girişimde bulunan Zuckerberg bu sefer Asya'nın Snapchat'i olarak da anılan Snow isimli uygulamayı satın almak için girişimde bulundu. Ancak Facebook hiç beklemediği bir cevap aldı.

Mark Zuckerberg’in "Satın alamıyorsan kopyala" sözünü anımsatan Facebook ve Instagram'ın Snapchat'leşmesine karşın değeri 30 milyar dolara yaklaşan Snapchat hala bağımsız ve Facebook'un sosyal medyadaki en büyük rakiplerinden biri.
Snapchat'i satın alamayan, kendi platformlarını Snapchat'e benzeten ancak bununla da istediğini alamayan Facebook, Snapchat benzeri bir uygulama için yine bol sıfırlı bir teklif yaptı ama red cevabı aldı.
 
Başka bir deyişle Asya'da istediği büyüklükte kitlelere ulaşamayan Snapchat'in en büyük rakibini bünyesine katmak için girişimde bulunan Zuckerberg yine amacına ulaşamadı.
 
Güney Kore merkezli Naver'in bünyesinde bulunan Snow, son dönemin en hızlı büyüyen uygulamalarından biri.
 
Teknoloji dünyasında eksenin Asyalı kullanıcılara kaymaya başladığı şu günlerde şimdiden 80 milyon kullanıcısı bulunan bu uygulamanın zirve yarışına katıldığını görmemiz hiç de zor olmayabilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.