Facebook'ta Canlı Yayın Yapıp Boğazını Kesti

Facebook'ta Canlı Yayın Yapıp Boğazını Kesti

Facebook'ta canlı yayın yapan Mutlu Geleş isimli şahıs canlı yayında boğazını kesti.

Bir otel odası tutarak burada cep telefonundan Facebook'ta canlı yayın yapan Mutlu Geleş isimli şahıs, "Allah biliyor içimdeki fırtınayı hep çıkarıyor onlardan ama anlayan kim? Birini suçlamak ve 15 dakikada anlamak zor tanımadan suçlamak. Deli diye suçladığın kız benim sevdiğim ise deli bile olsa sevdim. Kimsenin ahı kalmaz bu dünyada" ifadelerini kullandıktan sonra boğazını kesti. 

Uyuşturucu kullandı iddiası

Gencin elinde olan sigaranın uyuşturucu olduğu iddia edilirken, canlı yayında kan içerisinde kaldığı görülebilen genç adam, jiletle önce boğazını kesti ardından birçok yerinde jilet kullanarak derin kesikler açtı. Kan içerisinde kalan ve bir arkadaşına seslenen genç adam şu ifadeleri kullandı: "Ölüyorum lan, hakkını helal et Halil, hakkını helal et oğlum. Ölüyorum ben. Bunu da bil ve kesiyorum, oteldeyim, yapılacak bir şey yok. Tamam, mı lan, izlemeye devam et" 

Bir arkadaşının duruma dayanamayarak polise ihbarda bulunması üzerine harekete geçen polisler, adamın olduğu oteli basarak genci hastahaneye kaldırıldı. Çok fazla kan kaybettiği belirlenen adam tedavi altına alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.