Facebook’ta Gelişmiş Bildirim Ayarları Nasıl Ayarlanır?

Facebook’ta Gelişmiş Bildirim Ayarları Nasıl Ayarlanır?

Facebook kullanıcıları Facebook hesaplarındaki hareketleri, arkadaş paylaşımları, Facebook grup haberleri vb. hareketleri Facebook üzerinden gelen bildirimle anında haberdar olabilirler.

Bazı bildirimleri ise almak istemezler. Facebook bildirim ayarlarını değiştirme konusunda sıkıntı çekmektedirler. Facebook bildirim ayarlarını değiştirmek için ayarlar menüsüne girildiğinde, çıkan seçeneklerden bildirimler kısmını seçip Facebook bildirimleri için istenilen değişiklik bu şekilde yapılabilir.
 

Telefondan Facebook Bildirim Ayarları Nereden Yapılır?
 

Birçok insan Facebook hesaplarına akılı telefonlarından girmektedir. Sizde onlardan birisiniz ve yolda yürürken, araç kullanırken, biri ile sohbet ederken telefonunuzdan gelen bildirim sesi ile tüm dikkatiniz dağılıp elinizin direk cep telefonlarınıza gittiği oluyordur. Telefonunuzu açıp baktığınızda Facebook bildirimi geldiğini görüyorsunuz ve bu bildirim sizin için önemsiz bir bildirim olduğundan tekrar telefonunuzu cebinize veya çantanıza koyuyorsunuz. 
Birkaç dakika sonra yine aynı şekilde Facebook üzerinden bildirim alıyorsunuz ve yine aynı durum. Bu durumdan sıkıldınız ve Facebook üzerinden her bildirimi almak istemiyorsunuz. Bunu değiştirmek için kısa bir zaman ayırmanız sorunu çözecektir. Facebook uygulamasını açıp ekranın sağ üst köşesinde yer alan üst üste üç çizgi olan simgeyi tıklayın ve açılan menüden aşağıya doğru inerek bildirim ayarları menüsünü tıklayın. Bildirim ayarları menüsünden açılan seçeneklerden gerekli düzenlemeleri yaptığınızda Facebook bildirimlerinizi ayarlamış olursunuz.
 

Bilgisayardan Facebook Bildirim Ayarlarını Nasıl Yapılır?
 

Masa üstü bilgisayarından ya da dizüstü bilgisayarından Facebook’a giriş yaprak bildirim ayarlarını değiştirmek istiyorsanız. Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Facebook sayfasının sağ üst köşesinde bulunan aşığı doğru ok simgesini tıklayın. Açılan menüden ayarları seçtiğinizde ayarlar sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfanın sağ köşesinde gözüken menüden bildirimleri tıklayın ve Facebook bildirim ayarlarını değiştirmek istediğiniz tüm bildirimleri buradan değiştirebilirsiniz.  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.