Facebook'ta Geliştiricilerin Sorunu Account Kit ile Çözülüyor

Facebook'ta Geliştiricilerin Sorunu Account Kit ile Çözülüyor

Facebook F8 Geliştiriciler Konferansında tanıtımı yapılan sistem sayesinde artık sosyal paylaşım sitesine email ve telefon numarasıyla girilebilecek.

Facebook tarafından düzenlenen F8 Geliştirici Konferansı'nda, sosyal paylaşım sitesine kullanıcı adı ve şifre ile girme döneminin sona erdirecek bir geliştirme tanıtıldı. Account Kit ismi verilen sistem sayesinde dünyanın en popüler sitesi ve dünyanın en çok tıklanan 2. sitesi ünvanlarını elinde bulunduran sosyal medya sitesine artık email ve telefon numarasıyla girilebilecek. Yeni yöntem ile giriş yapmak eski yönteme nazaran daha kolay bir yöntem olarak tanıtıldı.

12-13 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte bizzat şirketin CEO'su Mark Zuckerberg de bir çok açıklamada bulunarak hem merak edilenleri hem de yenilikleri anlatmıştı.

Facebook F8 Geliştirici Konferansı'nda (Facebook Developer Conference) dünyanın en popüler sosyal paylaşım ağı, geliştiricilere yönelik olarak üzerinde çalıştıkları pek çok güncellemeyi ve araştırmayı paylaştı. Bu güncellemelerden biri olan Account Kit sayesinde popüler sosyal medya sitesine girişlerde şifre ve kullanıcı adı kullanılmadan giriş yapılması söz konusu olacak.

facebooks-facebook

Geliştiriciler uygulamalara giriş yaparken zorlanıyor

Facebook'ta kişisel veya kurumsal olarak geliştirme üreten kişiler, kullanıcı adı ve şifre ile uygulamalara giriş yapmakta zorlandıklarını belirterek bu konuda şikayetçi oluyorlardı. F8 Geliştiriciler Konferansı'nda ele alınan soruna dair adım atılarak, birden fazla isim ve şifre kullanılması gerektiren soruna dair çözüm getirildi. Account Kit kullanılarak bu sorunu aşmayı planlayan sosyal medya mecrası, geliştiricilerin sisteme kayıt olmaları için sadece e-post veya telefon üzerinden gönderilecek onay kodunu kullanmalarına imkan tanıyacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.