Facebook'ta gönderdiğiniz mesajları silebileceksiniz...

Facebook'ta gönderdiğiniz mesajları silebileceksiniz...

Facebook, kısa bir süre sonra gönderip de pişman olduğunuz bir mesajı iptal etmenizi sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunacak. "Unsend" adlı özellik için Facebook, kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alacağını açıkladı.

Facebook'un Mark Zuckerberg ve diğer yöneticilerinin gönderdiği mesajları alıcıların gelen kutularından sildiğini sizlere daha önce aktarmıştık. Bir Facebook kullanıcısı, 2010'da CEO Mark Zuckerberg ile mesajlaştığını ancak daha sonra bu mesajlara erişemediğini belirtmişti 

Çoğumuz istenmeyen ya da sarhoşken attığı mesajlardan pişmanlık duymuştur. Belki de yapmamanız gerektiğini anladığınız bir mesaj yolladınız ve geri almak için hızlı bir düzeltme gerekiyordu. Durumunuz ne olursa olsun, istenmeyen mesajları geri almanın bir yolunun olmasını dilediniz. Bunu kısa süre sonra Facebook'ta görebilirsiniz. Facebook mesajlarını iptal etmek ister miydiniz? 

Facebook herkes için 'unsend' adlı özelliğini sunmayı planlıyor. Bunun kullanıcılara ulaşması ise biraz alabilir. Yani gönderdiğiniz ama pişman olduğunuz bir mesajı Facebook'ta iptal edebileceksiniz. Özelliğin önümüzdeki aylarda şirketin Messenger özelliğini kullanan tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceği bildirildi. Tarih konusundan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yazılımın doğrulaması da biraz zaman alabilir. Ancak değişim geliyor, bu yüzden heyecanlanın!

Facebook, yaptığı açıklamada, "Bu özelliği birkaç kez tartıştık. Artık daha geniş bir mesaj silme özelliği sunacağız. Bu biraz zaman alabilir." 

Peki, Facebook'un "unsend" özelliğini tanıtması ne kadar sürecek? 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.