Faik Öztrak: Ne yaparlarsa yapsınlar, İstanbul'u alamayacaklar

Faik Öztrak: Ne yaparlarsa yapsınlar, İstanbul'u alamayacaklar

Olağanüstü CHP MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Canan Kaftancıoğlu'nun görevinin başında olduğunu söyledi ve "Ne yaparlarsa yapsınlar, İstanbul'u alamayacaklar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki Yargıtay kararının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK’yı, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda olağanüstü toplantıya çağırmıştı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, olağanüstü MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. "Despotun olduğu yerde at izi it izine karışır" diyen Öztrak, "Vesayeti altındaki yargıçlara gözdağı vermeye kalktı. Yargı sopasıyla rakiplerini safdışı etmeye uğraşıyor. Milletin gerçek gündemini karartıyor. İstanbul İl Başkanımız hakkında verilen hüküm sarayın istek ve arzusuna göre verilmiştir. Bu karar millet adına verilmemiştir." dedi.

resized-48009-cfd6d67afaikoztrakchpsozcu.jpg

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Tarih bu ülkenin aydınlık yüzlerinin demokratik siyaseti savunanların haklarını teslim edecektir. Bir otokratı sandıkta beraberce yenip tarihin tozlu sayfalarına göndereceğiz. Gün, sessiz kalma günü değildir. Bu nedenle genel başkanımız bizim kavgamız zulme karşıdır, bizim kavgamız istibdada karşıdır, bizim kavgamız milletin aşına işine göz koyanlarladır, bizim kavgamız hak, hukuk, adalet ve demokrasi kavgasıdır demiştir. Bugün kimin despotla, kimin milletle kavga ettiği gün gibi ortaya çıkmıştır. Saraydakiler koltuklarından kalkmamak için milletle kavgayı seçmişlerdir. Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa kesinlikle altını pisletmiştir.

Adaletin ayarlarıyla oynadığınız kantar, gün gelir sizi de tartar. Sandık milletimizin önüne gelecek, bu karanlık günler elbet bitecek. Milletimizin ufkunun aydınlanmasına, yeni bir şafağın doğmasına az kaldı.

Bursa'da yapacağımız Milletin Sesi mitingimizi 21 Mayıs'ta İstanbul Maltepe'de yapacağız. Ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizin tertemiz oylarıyla bize vermiş olduğu İstanbul'u alamayacaklar, alamazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar önümüzdeki seçimde Türkiye'yi almamızın önüne geçemeyecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.