Faik Öztrak'tan Uğur Mumcu çağrısı!

Faik Öztrak'tan Uğur Mumcu çağrısı!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP MYK toplantısı sonrasında gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Faik Öztrak, suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolarla yeniden gündeme gelen iddialar hakkında, "Uğur Mumcu’nun katledilmesiyle ilgili, ortaya atılan iddialar yenilir, yutulur cinsten değil. Bu çürük duvardan çekilmesi gereken hangi tuğla varsa, artık o tuğla çekilmelidir." ifadelerini kullandı. 

Faik Öztrak'tan Binali Yıldırım'ın Erkan Yıldırım savunmasına 'Filistin'li yanıtFaik Öztrak'tan Binali Yıldırım'ın Erkan Yıldırım savunmasına 'Filistin'li yanıt

Faik Öztrak'ın açıklamaları şöyle oldu:

Lojistik ikmal esnasında, Helikopter palinin çarpması sonucu şehit olan askerimiz, Eyyüp Gergin’e Allah’tan rahmet, Kederli ailesine sabır, Milletimize baş sağlığı diliyoruz.

AKÇAKOCA İLÇE MÜFTÜSÜ'NÜN SÖZLERİ HAKKINDA

Akçakoca İlçe Müftüsü koltuğunda oturan Bir kendini bilmez hadsiz, Güya bir devlet görevlisi, Bu ülkenin asli unsuru olan bazı yurttaşlarımıza, Kaybedilmiş topraklarımızın aziz hatıralarına, Hem de cami minberinden, Ağır ve kabul edilemez hakaretler etti. Bu Müftü, bu makama layık değil.

İlk Diyanet İşleri Başkanımız Rıfat Börekçi’nin, Milli ruh ve imanının yanından bile geçmemiş bu şahıs, O koltukta bir dakika dahi oturamaz. Hiç kimsenin, ama hiç kimsenin, Hele hele maaşını milletin ödediği, Devlet memuru makamını işgal eden birinin, Toplumu bölmeye ve parçalamaya yönelik sözlerini, Kin ve nefret kusmasını asla kabul etmeyiz. Bu adam hakkında, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın soruşturma başlatması, Açığa alması yetmez.

Savcılar bu kendini bilmez hakkında Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten, Derhal yasal işlem başlatmalıdır. Devlet olmanın gereği budur. 

301637_814x458.jpg

SEDAT PEKER'İN AÇIKLAMALARI VE MAFYA SİYASET İLİŞKİSİ 

Türkiye bir mafya elebaşının ifşa ve itiraflarını Tefrika halinde izliyor. Mafya-Siyaset-Ticaret ekseninde patlayan kanalizasyondan, Ortalığa tahammül edilemez kokular saçılıyor.

İddialar korkunç, Saray sosyetesine mensup birçok kişi zan altında… Türkiye’ye yönelik uyuşturucu rotaları, Kolombiya’da ele geçen kokainler, Venezuela üzerinden gelen uyuşturucular, Mafya-Siyaset-Ticaret şeytan üçgeni, Faili meçhul cinayetler, Ve bunların faillerine ilişkin yeni iddialar var.

Uğur Mumcu’nun katledilmesiyle ilgili, Ortaya atılan iddialar yenilir, yutulur cinsten değil. Bu çürük duvardan çekilmesi gereken hangi tuğla varsa, Artık o tuğla çekilmelidir.

Faili meçhullerin aydınlanması için Türkiye'nin bu kirli yönetimden kurtulması gerekir. CHP iktidara geldiğinde faili meçhulleri aydınlatacağız.

KAYIP 128 MİLYAR DOLAR 

Kayıp 128 milyar doların hesabı hala ortada yok.  Ekonomiye “sahte istikrar makyajı” yapıp seçim kazanmak, Sarayın kibirlisinin kerameti kendinden menkul, “Faiz sebep, enflasyon sonuç” teorisini ispat etmek için, Dışa açık bir ekonomide, İş bilen hiçbir yönetimin yapmayacağını yaptılar.

Hem faizi hem de döviz kurunu düşük tutmaya kalktılar. Bunun için döviz ve faiz baronlarına, yandaşlara Milletin döviz rezervlerini ucuza peşkeş çektiler. Milletin 128 milyar dolarını, Merkez Bankası’nın arka kapısından, Hukuksuz bir biçimde buharlaştırdılar.

Milletin emek emek biriktirdiği dövizlerini, Merkez Bankası’nın elinden alıp Siyasetçinin elinde oyuncak ettiler. Şimdi hem faiz, Hem döviz kuru, Hem de enflasyon rekorlar kırıyor. Niye? Çünkü Merkez Bankası’nın kasasında yeterli döviz rezervi kalmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.