FALCK'tan  Sertifika Programı

FALCK'tan  Sertifika Programı

FALCK tarafından 20. Uluslararası Yangın, Acil Durum, Arama ve Kurtarma Fuarı'nda sertifika programı

Yüzyılı aşkın süredir, kazaları, hastalıkları ve acil durumları önlemeyi; acil durumlarda insanlara hızlı ve yetkin kurtarma ve yardım hizmetleri sunmayı, hastalık ve yaralanma sonrasında insanları rehabilite etmeyi misyon edinen Falck’ın Yangından Koruma ve Önleme Hizmetleri Bölümü Falck Türkiye; 2016’nın sektörel en önemli fuar organizasyonu olan 20. Yangın, Acil Durum, Arama ve Kurtarma (SHF) Fuarı’nda “Yüksek Riskli Tesislerde Kriz Yönetimi” eğitimi ve sertifika programını sektörün profesyonelleri ile birarada gerçekleştiriyor.
 
Falck Türkiye Genel Müdürü Anıl Yamaner 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen SHF Fuarı kapsamında düzenleyecekleri eğitim semineri ve sertifika programı konusunda dünya çapında kriz yönetimi konusunda deneyime sahip Falck Global’in baş danışmanlarından Jurriaan Steenaert’in da eğitimci olarak düzenlenen etkinliğe katılacağını belirterek; “Yüksek Riskli tesislerde Kriz Yönetimi hayati bir öneme sahip. Falck Türkiye olarak tüm müşterilerimiz ile Kriz Yönetimleri süreçleri ile ilgili ders çalışıyoruz, fikir üretiyoruz ve Falck Global’in teknik gücü ve yerel bilgimiz dahilinde önlemler oluşturuyoruz. SHF Fuarında sektörümüzün profesyonelleri için ücretsiz düzenlenecek bu etkinlikte Kriz Yönetimi konusunda Yüksek Risk taşıyan tesisleri mercek altına alacağız, ne kadar kriz yönetimine hazırız bunu irdeleyerek, sonuçlarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Türkiye üretmek, pazarlamak ve satmak zorunda olan bir ülke, bu nedenle üretim sırasında risk taşıyan ve yangın önlemi almayı gerektirecek tüm faaliyetlerin arkasında Falck Türkiye olarak yer almaktan ve sektörümüzle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Eğitime katılacak olan Falck Global’in başdanışmanlarından Jurriaan Steenaert’in dünyadaki örnekleri ve yaşanmış vakalara ilişkin net bilgileri paylaşacağını vurgulayan Yamaner; sektörümüzün profesyonellerini birleştirerek fikir alışverişinde bulunmanın ve bir eğitim ve sertifika programına öncülük etmenin çok önemli olduğunu ve Falck Türkiye’nin bu etkinliği Yangından Korunma  Haftası (25 Eylül-01 Ekim)  çerçevesinde değerlendirerek benzer eğitim programlarını uygulamaya devam edeceklerini de sözlerine ilave etti.

 
Falck Türkiye yaklaşık 1 senedir yürüttüğü #bilinclendirelim kampanyası ile yüksek standartları, eğitim ve yangın koruma alanında uyguladığı yeni teknikleri ile Türkiye’nin stratejik öneme sahip kurumlarına Yangın Önleme hizmetleri ile farkındalık sağlayarak sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Falck Türkiye aynı zamanda çevre bilinci ve ormanlarımızın korunması için dikkat çekecek yangın önleyici faaliyetleri destekliyor.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.