FANUC, EMO Hannover Fuarı’na katılacak!

FANUC, EMO Hannover Fuarı’na katılacak!

CNC, Robot ve Makine üreticisi Fanuc, Metal işleme sektöründe dünyanın en önemli ticaret fuarı olan EMO Hannover’a, birbirinden teknolojik çözümleriyle katılmaya hazırlanıyor. 

Fuar kapsamında FANUC, CNC kontrolleri ve robotlarıyla üretimi otomatikleştirmenin ne kadar kolay olduğunu sektör profesyonellerine gösterecek. Ayrıca FANUC, yeni ultra hassas ROBONANO α-NTiA torna makinesini ilk kez fuar kapsamında Avrupalı profesyonellere tanıtacak. 

FANUC, bu yıl "Geleceğin üretimine yön veren akıllı teknolojiler" sloganıyla 16 Eylül Pazartesi günü ziyaretçilerine kapılarını açacak olan EMO Hannover Fuarı’na otomasyona yön veren yenilikçi teknolojileriyle katılmaya hazırlanıyor.

Fuar kapsamında CNC kontrol üniteleri, makineleri ve robotlarıyla üretimi otomatikleştirmenin ne kadar kolay olduğunu sektör profesyonellerine gösterecek olan FANUC, yeni ultra hassas ROBONANO α-NTiA torna makinesi gibi öne çıkan ürünlerini de ilk kez Avrupalı profesyonellere tanıtacak. Ayrıca FANUC, yeni Endüstriyel IoT platformu FIELD sistemiyle de farklı üretim teknolojileri geliştiricilerinin pratik uygulamalarını sektörün bilgisine sunacak.  Öte yandan FANUC’un Robomachine ürün grubunda otomotiv, havacılık, tıp, saat ve kuyumculuk endüstrisi gibi pazarlardaki performansını gösteren çok sayıda uygulama olacak.

Ultra hassasiyet için FANUC’tan ROBONANO α-NTiA

FANUC, son teknoloji CNC ve servo teknolojisinin bir vitrini olan yeni ROBONANO α-NTiA’yı Avrupa'da ilk kez EMO'da tanıtacak. Hem tornalama versiyonu (NTiA) hem de freze versiyonu (NMiA)  olan ROBONANO α-NTiA, optik yüzey kalitesi elde etmek için gerekli olan 0,1 nanometrelik bir işleme hassasiyetine sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yeni Smart M-Form cihaz ölçüm sistemine de sahip ROBONANO α-NTiA ve α-NMiA, FANUC standında sektör temsilcilerinin beğenisine sunulacak. 

Öte yandan fuar kapsamında ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT ve QSSR (Quick and Simple Start-up of Robotization) ürünleriyle de fuara damga vurmaya hazırlanan FANUC; ziyaretçilerini Salon 9'daki A50 numaralı stantta bekliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.