Fatih Genel'den Askon İzmir'e teşekkür!

Fatih Genel'den Askon İzmir'e teşekkür!

Bornova Kaymakamı Fatih Genel, ASKON İzmir Şubesine teşekkür etti. 

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kurudere Mahallesi'nde yaşayan tavuk üreticisi Yasin Davran'ın geçtiğimiz mayıs ayında çıkan yangında kullanılmaz hale gelen kümesinin tekrar inşa edilmesinden desteklerinden dolayı Bornova Kaymakamı Fatih Genel tarafından ASKON İzmir Şubesine teşekkür belgesi verildi.

Bornova ilçesine bağlı Kurudere Mahallesi'nde yaşayan tavuk üreticisi Yasin Davran'ın bir kümesinde Mayıs ayında çıkan yangında 600 tavuğu telef oldu ve kümesi kullanılmaz duruma geldi ASKON İzmir Şubesi tarafından kümes yeniden inşaa edildi.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü; “Yanan kümes ile alakalı bir üyemiz tarafından bizlere bilgi geldi bizde vakit kaybetmeden Tarım ve Orman İzmir İl Müdürlüğümüz ile irtibata geçtik, ne yapabiliriz kısmını müdürlüğümüz ile görüştük, imece usulü gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projemizde biz ASKON İzmir Şubesi olarak kümesin inşası kısmını üsteldik, diğer hayırsever firmalarda tavuk tedarikinde bulundu elbirliği ile işletmemizi yeniden faaliyete geçirdik ve babalar gününde Yasin kardeşimize teslim ettik. Her zaman dediğimizi gibi biz bize yettik.”

0-399.jpg

ASKON İzmir bir işadamı derneğidir, ama yaşadığımız şehrin sorunları bizleri yakından ilgilenir ve sorumluluktan kaçmayacağız, biz bu tip sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz geçtiğimiz yıllarda yine evi yanan bir kardeşimizin evini inşaa ettik, yine ısınma sorunu olan bir köy okulumuzun tadilatını üstlendik. Son olarak tekrar desteklerinden dolayı üyelerimize ASKON’un gönül erlerine sonsuz teşekkür ediyorum.

Bornova Kaymakamı Fatih Genel de ASKON İzmir şubesinin üstlendiği sosyal sorumluluk projesinden ve üreticiye verdikleri desteklerden dolayı ASKON İzmir Şubesi Başkanı Şerafettin Gücü’ye teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.