Fatih Terim’in göz bebeği Okay Yokuşlu Fenerbahçe’ye transfer oluyor

Fatih Terim’in göz bebeği Okay Yokuşlu Fenerbahçe’ye transfer oluyor

Fenerbahçe takımı transfer durumları için hazırlıklar hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Süper lig şampiyonluk mücadelesi hız kesmeden devam ederken yeni sezona sayılı zaman kala transfer haberlerinde sular durulmak nedir bilmiyor. Fenerbahçe, yeni sezon içerisinde takımdan ayrılıkları beklenen Luiz Gustavo yerine gündemde sürpriz bir isim yer almaya başladı. Bu isim bir yandan da Galatasaray takımının transfer listesinde yerini almaya başladı. 

Süper lig kapsamında zirve yarışı hız kesmeden kıyasıya bir şekilde devam ederken ezeli rakipler arasında yer alan Fenerbahçe ile Galatasaray takımlarının karşı karşıya gelmelerine neden olan yeni bir transfer gelişmesi hız kesmeden gelmeye başladı. Emre Belözoğu gelişi ardından gözlerden düşen ve ilk 11 içerisinde bulunan yerini kayıp eden Luiz Gustavo sezon sonuna doğru Fenerbahçe takımından ayrılık kararı alması için kesin gözü ile bakılmaya başlandı. Restbet Brezilyalı olan yıldızın yaş, performans ve yüksek maaşlarını dikkatlereçekerek sarı lacivertli olan yönetim yolların ayrılması konusunda sıcak baktıkları da dikkatleri çeken durumlardan bir tanesi olmaya başladı. 

thumbs_b_c_2ca641f2f6a83ffc35d1326c239c6962.jpg

Emre Belözoğlu ile yöneticiler, Gustavo’nun olası bir ayrılığının ardından bu bölge için yapılacak transfer haberleri masada yerini alırken flaş bir isim gündemde yer almaya başladığı öğrenilen bilgiler arasında oldu. Gelen son dakika haberlerine bakılacak olduğu zaman devre aralarında kiralık bir şekilde yer alan Restbet Giriş İngiliz ekibi West Bromwich’te kısmında performanslarını sergilemekte olan Okay Yokuşlu, Fenerbahçe transfer haber listelerinde ilk sıralarda yerini almaya başladı. West Brom’un tarafından gelen Premier Lig kapsamında alt liglere düşmesini ardından yeniden CeltaVigo’ya geri dönmesi bilinen milli futbolcu, kariyerine İspanya sınırlarında devam etmek istemediği biliniyor. Okay’ın bu süreç içerisinde ilk olarak İngiltere’den teklif bekleyecek olduğuna dair açıklamalar gelirken bu durumun meydana gelmemesi öz konusu olursa diğer alternatifler üzerinde değerlendirmeler yapılacak olduğuna dair açıklamalar ye almıştı.

Şok karar…

Fenerbahçe, CeltaVigo ile önümüzdeki 2 yıllık süreç içerisinde yıldız olan futbolcuiçin ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama girişiminde yer alacağı belirleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.