Fatma Girik'in kardeşinden şok suç duyurusu!

Fatma Girik'in kardeşinden şok suç duyurusu!

Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik, hastane yönetimi ve sanatçının manevi kızı ve yeğeni olan Ahu Turanlı hakkında suç duyurusunda bulundu.

24 Ocak 2020'de koronavirüse bağlı olarak çoklu organ yetmezliği sonucunda hayatını kaybeden ünlü sanatçı Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, şok bir suç duyurusunda bulundu. Avukatı Akın Centilmen aracılığıyla Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyusunda bulunan Günay Girik, hem hastanenin hem de Ahu Turanlı'nın ünlü sanatçının koronavirüse yakalanmasında ihmali olduğunu iddia etti.

4486978.jpg

Girik'in avukatı Akın Centilmen, yaptığı açıklamada “Fatma Hanım'ın uzun yıllardır bakıcılığını yapan Türkmen asıllı kadın, refakatçi olarak hastaneye geldiğinde kendisini iyi hissetmediğini ve Covid-19 testi yaptırmak istediğini söylüyor. Ahu Hanım test fiyatının bin TL olduğunu öğrenince test yaptırmaktan vazgeçiyor. Birkaç gün geçtikten sonra Fatma Girik'in koronavirüse yakalandığı anlaşılıyor ve 2-3 gün içerisinde yaşamını yitiriyor. Burada hem testi yaptırmayan Ahu Hanım hem de bakıcının beyanına rağmen test yapmadan bakıcının refakatçi olmasına izin veren hastane yönetiminin ihmali var” dedi.

Centilmen, Fatma Girik'in ölümünde ihmali olduğu gerekçesiyle Ahu Turanlı ve hastane yönetimi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını, dosyanın İstanbul'a gönderileceğini ve soruşturmaya orada devam edileceğini açıkladı.

42131-aw526150-01-ozel.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.