Faturamatik Mağazası’nın yeni adresi Balçova oldu

Faturamatik Mağazası’nın yeni adresi Balçova oldu

İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ve Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. Yetkili Ödeme Noktası’nı Balçova’da hizmete girdi.

İzmir Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ve Faturamatik Ödeme Kuruluşu A.Ş. iş birliği ile oluşturulan  FATURAMATİK Mağazası - Yetkili Ödeme Noktası, Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar, Faturamatik Bölge Müdürü Işıl Kanat, İzmir Doğalgaz Pazarlama Sorumlusu Erkut Sözeri, İzmir Milletvekilleri Musa Çam, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın katılımı ile Balçova’da açıldı. 

 


Açılışa katılan Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar, “Faturamatik ailesi olarak 81 ildeki 5 bini aşkın hizmet noktamıza bir yenisini daha kattık. Amacımız müşterilerimize kolay, kaliteli ve daha rahat bir ortamda güvenilir hizmet sağlarken girişimcilere de ortak çatı altında birden fazla iş yapabilme imkânı sağlamak. Faturamatik bayisi olduğunuzda fatura ödemelerini almanın yanı sıra aynı zamanda Telekom, Vodafone bayisi de oluyorsunuz. Bunun dışında 21 Sigorta şirketinin trafik, kasko, Dask sigortalarını yapabiliyorsunuz. Tüketici Kredili Cihaz Satışı da dâhil olmak üzere yüzlerce markanın binlerce elektronik aksesuar ve ürün çeşidinin satışını da yapabiliyorsunuz.

 

Faturamatik çatısı altında 8 farklı şirket gibi çalışabiliyorsunuz. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimize en yakın noktalara götürmek için çalışıyor ve ayda ortalama 5 milyon kişiye hizmet ediyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz. Bugün İzmir’de Balçova’da mağaza açılışımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz, bölgedeki yatırımcıları kalkındıran bu tür mağaza açılışlarımız devam edecektir. Faturamatik olarak bölgedeki girişimcilere öncelik tanıyacağız. Bölge halkına hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

 


Faturamatik Yetkili Ödeme Temsilcisi Korcan Uçman ise açılan Faturamatik mağazasında  bölge halkının tüm faturaların sıra beklemeden tek noktadan ödeyebileceklerini,  dilerlerse faturalarını 9 takside kadar böldürebileceklerini belirtti. Uçman,  Faturmatik mağazası içinde bulunan SATPA firmasına ait ürün ve hizmet farklılıkları ile serbest tüketici limitini geçen tüketicilerin elektrik faturaları için indirimli tekliflerden yararlanabileceklerini, yine aynı şekilde 21 sigorta şirketinin trafik, kasko ve DASK için karşılaştırmalı olarak en uygun fiyat tekliflerine ulaşabileceklerini ekledi. Üstelik GSM operatörlerinin abonelik hizmetlerini de alabileceklerini, “Tüketici Kredili Cihaz Satışı” da dâhil olmak üzere birçok avantaj ve yüzlerce markanın binlerce elektronik aksesuar ve ürün çeşidine de ulaşılabileceklerini belirtti. Korcan Uçman tek noktada birden fazla hizmeti Balçova’ya Faturamatik mağazası ile getirmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.