Fazla Kilolar Spor Salonunda Kalacak

Fazla Kilolar Spor Salonunda Kalacak

Bostanlı’da bayanlara zumba, aerobik, plates, trx...

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü, Karşıyakalı bayanlara hafta sonu ve hafta için “sağlıklı yaşam” kursları açıyor.
Salonda, sıcak bir ortamda, aile havasında yapılması projelendirilen “Bayanlar sporla sağlıklıdır” başlığıyla yapılacak çalışmaların içinde ilk etapta aerobik, trx, plates, zumba başta olmak üzere bayanlara yönelik sporları, bu konuda uzman antrenör Gizem Kılıçaslan yönetecek.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Asbaşkanı Muzaffer Tuğsavul, Karşıyaka’da ve özellikle de Bostanlı, Atakent, Nergiz, Goncalar gibi merkezde oturan bayanların yürüme mesafesindeki Gode Cengiz Spor Tesisleri salonunda yapılacak olan çalışmaları, bu konuda uzman olan Karşıyakalı Gizem Kılıçaslan’ın yürüteceğini ifade etti.

Tuğsavul, “Bayanların sağlıklı yaşamalarını, varsa fazla kilolarını tesislerde bırakmalarını ve fit bir vücuda sahip olmalarını hedeflediğimiz bu projemiz mahallesinde oturan tüm bayanlarımızı spora bekliyoruz” dedi. 
Plates, zumba, aerobik, trx gibi günün sevilen spor branşlarının yanı sıra tenis, voleybol, basketbol, masa tenisi, hatta futbol bile oynanacağı “Bostanlıspor Sağlıklı Yaşam Okulu”na kayıtlar devam etmekte. Bu konuda bostanlispor com web sitesinden ayrıntılı bilgi alınabilinir. 

Hafta içi ve hafta sonu yapılacak olan çalışmalara iş kadınlarının mesai sonrasında da katılabileceğini ve çalışan bayanlar için özel seansları da oluşturabileceklerini açıklayan Muzaffer Tuğsavul, tüm Karşıyakalı bayanlar başta olmak üzere İzmirlilerin okula kayıt olarak, sağlıklı yaşama adım atmalarını önerdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.