Fedakarlıkları karşılıklı yapmalıyız.

Fedakarlıkları karşılıklı yapmalıyız.

Yönetim Kurulu Başkanı ve EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, bir aile olabilmenin yanısıra herkese daha iyi bir gelecek için çalıştıklarını söyledi.

Selcan Öztürk- Esen Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve EBSO Meclis Başkanı Salih Esen, ülkenin çok zor günler geçirdiğini bununda büyük küçük demeden tüm firmaları etkilediğini belirtti. “Biz bir aileyiz diyorsak bunun da gereklerini yerine getirmemiz gerekiyor. Hepimiz bir olup yeni bir hikaye yazmak zorundayız. Yeni bir hikaye yazıp, yenilikler yapamazsak, yeni ürünler geliştiremezsek gelecek sadece bizim değil tüm ülke olarak hepimiz adına daha zor olacak. Her kriz ortamı, her sıkıntılı dönem bazı fırsatları da beraberinde getirir. Şu an tüm olumsuzlukları geride bırakıp pozitif bir enerjiyle güç kazanmalıyız. Üretimin yavaşladığı, ekonominin durgun ortamında bizler yenilikler getireceğiz” dedi

Salih Esen sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz Personel azaltmanın karşısındayız. İstihdamdan yana hertürlü çabayı harcamaya hazırız. Ancak fedakarlıkları karşılıklı yapmalıyız. Biz dişlilerin bir parçası olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Ülkemiz ve ailemiz için var gücümüz ve enerjimizle üretmeye, istihdam sağlamaya devam edeceğiz.”Esen Plastik CEO’su Eren Esen ise, “Yurdumuzda yaşanan ekonomik koşullarda, pozitif düşünüp hayat pahalılığına izin vermemeliyiz. Bu ülke hepimizin bu nedenle  hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.