Fellini Cafe'den özel lezzetler!

Fellini Cafe'den özel lezzetler!

Fellini Cafe, yöresel ve dünya mutfaklarının özel lezzetlerini tek çatı altında müşterileriyle buluşturuyor. 

Kuruldukları günden bu yana gerek dekorasyon, gerekse de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle kendi müdavimlerini yaratan Fellini Cafe, her damak tadına uygun zengin mönüsüyle özel lezzetler sunuyor.  Fellini Cafe İşletmecilerinden Rengin Özbey, 200 kişi kapasiteli mekanda 50 personelle hizmet verdiklerini belirterek, herkesin kendini evinde hissedebileceği bir konsept yarattıklarını söyledi. 

Mönüyü oluştururken yerli ve yabancı şeflerle çalıştıklarını belirten Özbey, “Bizim için hijyen ve sunum kadar kullandığımız malzeme kalitesi ve lezzet de ön planda. Bu kaliteyi sağlayabilmek için tatlı, makarna ve pizzalarda İtalyan bir şef ile birlikte çalıştık. Fellini Cafe'de çalışıp yurtdışında önemli yerlere gelen birçok şef oldu. Mönümüzde hem yöresel, hem de dünya mutfağına yer verdik. Buca, Türkiye'nin heryerinden gelen yoğun öğrenci nüfusu barındıran bir yer. Bu nedenle her bölgenin kendine özgü lezzetlerini bir araya getirip kendimize göre yeniden yorumlayarak müşterilerimize sunuyoruz. Girit kebabı, Bayburt mantısı, Ege mutfağına özel Çökertme ve makarna çeşitlerinin yanında İspanyol, İtalyan, Meksika mutfağına özgü yemek çeşitlerini de sunuyoruz. Makarna, salata, pizza, burger, ızgara et ve tavuk mönüleri ile birlikte kendi üretimimiz olan tatlı çeşitleriyle de tercih ediliyoruz. Sıcak soğuk içecekler, dünya kahveleri ve fresh meyve kokteyl çeşitlerimiz de oldukça beğeniliyor” diye konuştu.

TÜM ÜRÜNLER TAZE

Mutfakta kullanılan tüm sebze ve meyvelerin günlük olarak alındığını dile getiren Rengin Özbey, “Mönüleri hazırlarken hiçbir donmuş ürün kullanmıyoruz. Deneyimli mutfak şefimiz Sunay Köroğlu tarafından her şey mevsimine uygun, taze ve lezzetli olarak hazırlanıyor. Kullandığımız sosları da kendimiz yapıyoruz. Etlerimizi özel olarak anlaştığımız ve kendi besi çiftliği olan kasaplardan temin ediyoruz. Bize özel yetiştirilen hayvanların yemlerine kekik, zencefil ve hardal tohumu atılıyor; böylelikle çok daha lezzetli ve sağlıklı etler elde ediyoruz. Mönülerimizde yer alan yemeklerle ilgili mutlaka müşterilerimizin görüş ve önerilerini dinliyoruz. Onların beklentileri doğrultusunda kendimizi daha da geliştirmek için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

ÖZEL GÜNLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR 

Fellini Cafe olarak büyük firmaların açılışları ve kokteylleri için catering hizmeti de verdiklerini kaydeden Özbey, sözlerini şöyle sürdürdü: “Profesyonel bir ekiple hizmet verdiğimiz mekanımız, özel günler ve toplantılar için tercih ediliyor. Doğum günü, mezuniyet yemekleri ve iş toplantılarına da ev sahipliği yapıyoruz. Hafta sonları zengin açık büfe kahvaltı ve brunch keyfi de sunuyoruz. Telefonla siparişte % 10 indirim imkanı sunuyoruz. 440 38 87 numaradan paket servis hizmetimiz de bulunuyor. Cafe fellini, Facebook sayfası ve cafe fellinide Instagram adreslerimizden bizi takip edebilirsiniz”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.