Feng Shui ile asrın vebası strese bilimsel çözüm

Feng Shui ile asrın vebası strese bilimsel çözüm

Feng Shui uzmanı Ceren Sakin, toplumsal olarak en büyük hastalık olan strese, “Doğaya Dönüş Vakti” sloganıyla tedbir geliştirdi.

Aynı zamanda Avfest Dergisi yazarı olan ve Avfest Outdoor TV’de televizyon programcılığına hazırlanan Sakin, asrın vebası olan stresi Feng Shui yöntemi ile ortadan kaldırmayı planlıyor.


Asrın vebası strese bilimsel çözüm


Sakin yaptığı açıklamada, “Günümüz dünyasının en büyük hastalığı, birçok fiziksel aktiviteyi derinden etkileyen ve yaşam kalitesini en aza indiren strestir. Belirgin rahatsızlıklara sebep olan stres, uyku bozuklukları, horlama, derin uykuya dalamama, yorgun uyanma, asabiyet hali, zamanla boyun düzleşmesi gibi geri dönüşü mümkün olan ya da olmayan onlarca rahatsızlığın kapısını aralıyor. Bu sadece ileri yaştaki bireylerin değil, yeni nesil gençliğin de en belirgin sorunudur. Feng Shui sayesinde tüm olası rahatsızlıklara tedbir geliştirmek ve stresle baş etmek için, koruyucu bir güç kalkanı oluşturmak mümkün. İşte, geçmişten bugüne harmanlanmış bilimsellik içeren çalışmalarımız bu yöndedir.” açıklamalarına yer verdi.


Feng Shui uzmanı Sakin ayrıca, toplumsal bir rahatsızlık olan stres ile baş etmede rol oynayacak Uzakdoğu kaynaklı bilimsellik içeren paylaşımlarını, cerenfengshui.com paylaşım platformu ve televizyon programı aracılığıyla bireylerle buluşturacağını yanı sıra televizyon programında soru-cevap yöntemi ile strese karşı tedbir sağlayacağını sözlerine ekledi.


Ünlü Feng Shui uzmanı, geride kalan dönem içinde 100 üzerinde eğitim kurumunda konferansa katıldığını ve yüksek ölçekli işletmelere stresle mücadele konulu eğitim semineri verdiğini belirtmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.