Fenomen dans şarkısı "Gerçeğim"

Fenomen dans şarkısı "Gerçeğim"

Genelde hüzünlü, duygusal ve ayrılık şarkıları yazan Uğur Çakır; bu defa milyonlarca insanın kalbine dokunarak, mutlu anlarına eşlik etmiş ve görünüşe göre, uzun yıllar da edecek olan ‘Gerçeğim’ adlı eseri ile yeniden huzurlarınızda…

"Uğur'una yazılacak daha çoook şarkı var!" sloganıyla müzik dünyasına giriş yapan ve son zamanlarda ilk dans şarkısı denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birisi, Uğur ÇAKIR; "Gerçeğim"

 Aslında yüzlerce söz ve müziğe imza atmış olan sanatçı "Gerçeğim" adlı eseri ve yorumu ile son zamanlarda insanların dikkatini çekiyor.

UĞUR ÇAKIR “UĞUR’LU ŞARKILAR”

Hiç bir firma, kurum ya da kuruluşun desteği olmaksızın tamamen kendi imkanları ile yapmış olduğu bu çalışmada, eşi Özlem Arlı Çakır ile birlikte kamera karşısına geçtiler.

Milyonlarca insanın en özel anlarına eşlik eden, sayısız tv ve radyo programlarında yer almış olan ‘Gerçeğim’ şarkısı, günden güne daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Bugüne kadar hep kendi imkanları ve ‘Uğurlu Şarkılar’ adı altında ciddi bir kitle yaratmayı başaran sanatçı, şimdilerde Melodi Müzik firmasına transfer olarak ilk single çalışması ile sevenlerine merhaba diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.