Ferdi Baba Restaurant, İstinyePark İzmir’de kapılarını açtı!

Ferdi Baba Restaurant, İstinyePark İzmir’de kapılarını açtı!

İzmir’de kaliteli yemeğin tartışılmaz adresi Ferdi Baba Restaurant, müdavimlerinin merakla ve sabırsızlıkla beklediği 5. şubesiyle İstinyePark İzmir’de kapılarını açtı.

Bünyesindeki restaurant zincirleri ile İzmirlilere benzersiz deneyimler yaşatan Bilsev Group, 5. Ferdi Baba restaurantı ile şehre çok farklı bir mekan daha kazandırdı. Ferdi Baba müdavimlerinin sabırsızlıkla ve merakla beklediği yepyeni restaurant, İstinyePark İzmir Markalar Caddesi’nde yerini aldı. Güleryüzlü personeli, farklı dekoru ve ambiyansıyla ilk günden tüm ziyaretçilerinden tam not aldı.

d92a3840.jpg

‘Doğallık, tazelik vazgeçilmezimiz’

Ferdi Baba markasıyla İzmirlileri yepyeni bir noktada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Bilsev Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik BİLSEV, “Ferdi Baba bugün hem mutfağıyla hem de müşterilerine sunduğu farklı ambiyansıyla bambaşka bir yerde. Çeşme, Alaçatı ve Karşıyaka’dan sonra bu kez İzmir’in gözde lokasyonlarından İstinyepark İzmir’deyiz. Çok özendiğimiz, her detayını titizlikle düşündüğümüz ve içimize çok sinen bir iş ortaya çıktı. Büyük bir heyecanla bekleniyordu, neredeyse her gün ‘ne zaman açılacak’ sorusunu duymaya başlamıştık. Kapılarımızı açtığımız ilk gün yoğun ilgiyle karşılaştık ve çok mutluyuz” dedi.

Ferdi Baba’nın yıllardır süregelen başarısını mükemmeliyetçi yaklaşıma bağladığını belirten Tevfik BİLSEV, “Burada misafirlerimizin kaliteli anlar yaşaması, en doğalını ve en tazesini tatması bizim için çok önemli. Sebzelerimizi tarladan, deniz ürünlerimizi mezattan sofraya günlük olarak bizzat kendimiz getiriyoruz. Ürünlerimizin lezzetini vazgeçilmez kılan bu detaycılığımızdır. Her zaman bu çizgide lezzetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

d92a3241.jpg

Şehrin göbeğinde maviyle yeşilin dansı

Ferdi Baba Restaurant’ın 5.şubesi, aylar süren çalışmanın sonunda İstinyePark İzmir’in yeşili ve maviyi bir arada gören en özel noktasında konumlandırıldı. Güleryüzlü ve sektörde yıllardır deneyimli personeliyle Ferdi Baba Restaurant, İstinyePark İzmir’e yepyeni bir renk getirdi.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.