Fergie'den şok...

Fergie'den şok...

Ünlü ABD'li şarkıcı Fergie, 8 yıllık eşi Josh Duhamel'den boşanıyor haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Ocak ayında beraberliklerinin 8'inci yılını kutlayan Fergie ve Josh Duhamel çiftinden kötü haber geldi. Özellikle Hollywood’da örnek gösterilen çiftten ayrılık haberi geldi. 8 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı alan çiftlerden şarkıcı Fergie’nin, geçtiğimiz günlerde tek başına Brezilya'ya hem tatile gittiği, hem de burada 'Double Dutchess' adlı albümünü tanıttığı, eşinin de Los Angeles'ta kaldığı gelen haberler arasında. Bu bilgiden sonra ise ayrılık iddiaları gündeme geldi.
 

İKİNCİ ÇOCUK DEDİKODUSU
 

Fergie ve Duhamel çiftinin bir de 4 yaşında Axl adında bir oğlu var. Ayrılık haberinden önce çiftin ikinci çocukları beklediği belirtilmişti.
 

BASIN AÇIKLAMASI YAPTILAR
 

Fergie ve Duhamel çift ayrılığını Amerikan magazin dergisi People'a verdiği bir açıklamayla duyurdu. Çiftten gelen açıklamaya göre Fergi ve Josh ayrılma kararını birkaç ay önce almış.  " Ailemizi, birbirimizi her zaman koruyacak, arkasında olacağız." diyerek açıklamalarını sonlandıran çift hayranlarını üzen bu haberden sonra yüzüksüz bir şekilde magazincilerin kadrajına girdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.