Ferhat Göçer, “Aldırma Gönül Müzikali”nde sahne alacak!

Ferhat Göçer, “Aldırma Gönül Müzikali”nde sahne alacak!

Ferhat Göçer; Sabahattin Ali’nin aşklarının, heyecanlarının, hüzünlerinin ve hasretlerinin kısacası hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği “Aldırma Gönül Müzikali” ile seyircisiyle bir araya geliyor

Uzun bir aradan sonra sahnelere ve seyircisine kavuşacak olmanın heyecanını yaşayan Ferhat Göçer, sahnede olmanın iyi geldiğini, sahnede olmayı ve müziğin tınısıyla ruhları iyileştirmeyi çok özlediğini söyledi.

aldirma-gonul-ferhat-gocer.jpg

Özlenen ana kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Göçer: “Sahnelere ayrı kaldığım bu süreçte kendimi müzik ile tedavi ederek yeni şarkılar, sözler yazdım, besteler yaptım ve var olan olanaklarımı müzik adına sonuna kadar kullanmaya gayret ettim.” dedi. Hem şarkılarla hem Aldırma Gönül müzikaliyle yeniden sevenleriyle kavuşacak olan sanatçı, Kerki Solfej’in organizasyonuyla hayranlarıyla bir araya gelecek. Aldırma Gönül turnesinin ilk ayağı 22 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek. Ardından 31 Temmuz Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.