Ferhat Göçer ve Volga Tamöz “Günah” ile Zirvede

Ferhat Göçer ve Volga Tamöz “Günah” ile Zirvede

On parmağında on marifet olan iki isim bir araya geldi ve “Günah” adlı teklileriyle müzik piyasasına adeta damga vurdular.

En az doktorluk kariyeri kadar başarılı müzisyen, söz yazarı ve besteci kimliği ile Ferhat Göçer; altına imzasını attığı her işi zirveye taşıyan Volga Tamöz yepyeni parçaları “Günah” ile sevenleriyle buluştular.
 

Ferhat Göçer Yine Söz, Müzik & Kusursuz Yorumuyla Mest Etti
 

Birden çok mesleği icra edip başarılı olan insanlara hayranım. Bende öğrenim gördüğüm kariyerimin yanı sıra müzik ve yazarlığım ile kendimi geliştirirken bu yolda ilham aldığım değerli isimlerden biri de hiç şüphesiz Ferhat Göçer. Mesleğinin icraatının yanı sıra müzisyen kimliği ile de her zaman takdir ettiğim isimlerin başında gelmiştir kendisi. Çıkarttığı tüm albümler mutlaka listelerde ve hafızalarda yer eden usta isim, Volga Tamöz ile beraber “Günah” adlı çalışmalarıyla şimdiden tüm radyolarda günün en çok çalan parçaları arasına girmeyi başardı.
 

Sayısız Hit Parçanın Altına İmza Atan Volga Tamöz Yine Takdir Topladı
 

Söz ve müziği Ferhat Göçer’e ait olan bu parçanın düzenlemesi ise geçtiğimiz döneme damga vuran Volga Tamöz’ün. Yenilikçi altyapıları ve müziğe olan hakimiyetiyle kendisine hayran olduğum sanatçı “Günah” adlı tekliye kattığı dinamiklik ile tüm sevenlerinin bir kez daha gönlünü fethetti. Bu iki usta ismin bir parçada birleşmesi müzik listelerinde kısa sürede zirveyi görmeleriyle kimseyi şaşırtmadı. Tüm dijital müzik platformlarında dinleyebileceğiniz teklinin Ercan Şencan önderliğinde çekilmiş video klibine ise netd müzik resmi YouTube kanalından veya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.