Ferhat Göçer'den yeni rekor!

Ferhat Göçer'den yeni rekor!

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer ve genç şarkıcı Cerem Onurluer ''14 Şubat Sevgililer Günü''nde Günay Restauran'ta sahne aldılar.

İLK SAHNE HEYECANI

İlk kez Günay sahnesine çıkan Cerem Onurluer, türk sanat müziği, pop ve arabesk şarkılardan oluşan repertuarıyla dinleyicinin beğenisini kazanırken “böyle özel bir gecede ilk kez Günay’da sahneye çıkmaktan dolayı çok heyecanlıyım” dedi. Yakında İbrahim Erkalın ''İnsafsız'' şarkısını Dj Mert Aydın ile birlikte yeniden orumlayacaklarını söyleyerek herkesi şaşırtacağını söyleyen Onurluer sahneden alkışlar eşliğinde ayrıldı.

0-(6)-033.jpg

TEKLİFLER TEKLİFLERİ KOVALADI...

Gecenin ikinci bölümünde mikrofonu genç şarkıcıdan devralan usta sanatçı Ferhat Göçer Günay Restaurant'ta sevgililer günü rekoru kırdı. Sahne süresince tam on üç evlilik teklifine şahitlik eden Göçer; '' Bugüne kadar düğünlerde en çok çalınan şarkı rekoru Cennet parçam ile elimdeydi. Şimdi ise ''Bir gecede sahnesinde en çok evlilik teklif edilen sanatçı'' rekorunu kırdım sanırım. 13 rakamı uğursuz değerler ama ne mutlu ki bu gece 13'te 13 evet duyduk." ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.