Feriştah, Ünlü İsimleri konuk ediyor

Feriştah, Ünlü İsimleri konuk ediyor

31 ekim Cumartesi gecesi İzmirlileri Lara ile buluşturacak olan Feriştah'ta 6 kasım gecesi Coşkun Sabah, 20 kasım gecesi de Mustafa Keser sahnede olacak

Ozan Tutar ve Tayfun Hızlıok’un sahibi olduğu Feriştah Buca Dokuz çeşmeler mevkiinde eğlencenin yeni adresi olarak hizmet veriyor. Bir buçuk sene önce hizmete açılan Feriştahta birbirinden lezzetli yemeklere her akşam fasıl müziği eşlik ediyor. Dörtyüz metre kare bir açık alan bahçeye sahip mekanda ayrıca 250 metre kare kapalı alana kurulu sahnede ünlü isimler İzmirli hayranlarıyla buluşuyor.

lara-(2).jpg

Toplamda bin metre karelik geniş bir alana sahip Feriştahta, et kilo ile satılıyor. Müşteri isterse eti alana hazırlanmış mangallarda kendisi pişirebiliyor; dilerse de mutfakta pişirilmiş haliyle servis alabiliyor. 31 ekim cumartesi gecesi İzmirlileri Lara ile buluşturacak olan Feriştahta 6 kasım gecesi Coşkun Sabah, 20 kasım gecesi de Mustafa Keser sahne alacak. Akdeniz ve ege mutfağının eşsiz mezelerinin süslediği masalar hemen hemen her gün doluyor. Ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam edeceklerini belirten Ozan Tutar; ‘’Pandemi konusunda tüm önlemlerimizi aldık sosyal mesafe kuralına ve tüm hijyen tedbirlerine uyuyoruz. İlerleyen dönemlerde sürpriz isimlerle İzmirliler buluşturmaya devam edeceğiz’ ’dedi.

coskun-sabah-(1).png
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.