Ferruh Filiz Ankara mağazası açıldı

Ferruh Filiz Ankara mağazası açıldı

Optik sektöründe 65 yıldır hizmet veren Ferruh Filiz Optik, Ankara Hızlı Tren Garı AVM'de ilk konsept mağazasını açtı.

Optik sektöründe 65 yıldır hizmet veren Ferruh Filiz Optik, Ankara Hızlı Tren Garı AVM'de ilk konsept mağazasını açtı.

Firma yetkilileri çok özel koleksiyondan oluşan birçok renk ve modelleri olan Dünya markalarını sergilediklerini, Ankaralılar'a gerekli müşteri memnuniyetini sunacaklarını belirttiler. 

Sauren, Belmond, 40 Million, Chopard, Papary, Tom Ford, Dolce Gabanna Eyepetizer gibi çok ünlü markalar firmada koleksiyon sayıda satılıyor.

Özellikle  güneş gözlüğü koleksiyonu tüm güneş camlarının polarize.uv 400 yansıma süzmeli  ve yüzlerce renk seçenekleriyle sunuluyor. Mağazanın yeni açılmış olması sebebiyle  ürünlerde %50 % 40'a varan indirimler uygulanıyor.

Ayrıca optik sektöründe kişilerin uzak ve yakın numaralı iki gözlük kullanma alışkanlıklarını tek bir gözlük camında toplayan firma yurt dışından özel getirttiği WARILUX  gözlük camlarını da seçenek olarak sunuyor.Bu gözlükleri çok özel odaklayan bilgisayar sistemli cihazlarla yapan firma kesin görüş garantisi veriyor

Mart ayı boyunca ise ‘’’’’’’GÜNEŞ GÖZLÜKSÜZ KİMSE KALMASIN 99 TL FIYATLARLA’’’’’’’sloganıyla birçok marka güneş gözlüğünde yılın son kampanyasını yapan firma aynı zamanda bu gözlüklerin 2 yıl garantili ve polarize camlı olduklarını belirttiler.

Resmi açılışını cok özel bir tanıtım defilesiyle ve ünlü mankenler eşliğinde gerçekleştirecek olan firma açılış davetiyesini tüm Ankaralılar'a sunacaklarını belirttiler.

BİLGİ İÇİN FATİH FİLİZ: 0532 234 0 542

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.