Fethi Sekin’in Anısına Yol Koşusu

Fethi Sekin’in Anısına Yol Koşusu

İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında fedakârca çarpışan ve hayatını feda eden şehit polis Fethi Sekin'in anısına 1 Mart tarihinde yol koşusu düzenlenecek.

 Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram da, kahraman şehidin anısına düzenlenecek olan yarışta ter dökecek.

İzmir Adliyesi'ne saldıran teröristlerle çatışan ve bir teröristi öldürdükten sonra şehit düşerek çok sayıda insanın hayatını kurtaran Trafik Polisi Fethi Sekin'in anısına İzmir’de yol koşusu düzenlenecek. 1 Mart tarihinde düzenlenecek olan koşu Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi önü Şelale meydanından başlayıp İzmir Adliyesi önünden dönülerek tekrar Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi önü Şelale meydanında son bulacak. 11 Kilometrelik güzergâhta yapılacak olan koşuda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarılı maratoncu Ahmet Bayram temsil edecek. Düzenlenecek olan koşuda kahraman şehit polis Fethi Sekin’in anısının yaşatılacağının belirten yeşil-beyazlı sporcu Ahmet Bayram, “  Başta kahraman polisimiz Fethi Sekin olmak üzere, halkımızın huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.