Fethiye Belediyesi Huzurevinde Yangın Tatbikatı Yapıldı

Fethiye Belediyesi Huzurevinde Yangın Tatbikatı Yapıldı

Fethiye Belediyesi Huzurevinde gerçekleştirilen yangın eğitimi, hem personeli hem de huzurevi sakinlerini, yangınlara ilk müdahale konusunda bilinçlendirdi.

 

Fethiye Belediyesi Huzurevinde gerçekleştirilen yangın eğitimi, hem personeli hem de huzurevi sakinlerini, yangınlara ilk müdahale konusunda bilinçlendirdi. Fethiye Belediyesi Huzurevinde gerçekleştirilen eğitime tarafından huzurevi personeli yoğun ilgi gösterildi. Yangınlarla ilgili olarak ilk adımda yapılacaklar ve alınması gereken tedbirlerin anlatıldığı eğitimde, uygulamalı yangın söndürme çalışması da yapıldı. Eğitimde teorik olarak anlatılan bilgiler, yangın söndürme tatbikatıyla pratiğe de taşınmış oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği yetkililerinin anlattığı bilgileri dikkatle dinleyen huzurevi personeli ve sakinleri, eğitimin çok faydalı olduğunu belirterek, bu sayede hem bilgilerini tazelediklerini hem de yeni bilgiler edindiklerini kaydetti.

Yangın ve buna benzer doğal afetlerin gündelik hayatta herkesin başına gelebileceğini belirten SHÇEK- Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürü Adem Güngör, “Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği yetkililerinden bu konuda ricada bulunduk ve onlarda bizleri kırmadı. Yangın ve buna benzer doğal afetlerde en önemli konu olaya ilk müdahaledir. Bizde bu konu hakkında personelimizi bilinçlendirmek istedik. Allah hiç kimseye bu tür afetler yaşatmasın. ” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.