Fethiye Otelleri ile Fethiye’nin Koy ve Plajlarını Keşfedin!

Fethiye Otelleri ile Fethiye’nin Koy ve Plajlarını Keşfedin!

Sonbahar mevsiminin güzelliklerini masmavi bir denizin kıyısında keşfetmek istiyorsanız, rotanızı Fethiye'ye çevirme fikri kulağa nasıl geliyor?

Ekim ayında sizi yazdan kalma günlerle buluşturan Fethiye'de, olağanüstü güzellikteki koy ve plajlarda sakin bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz. Öncelikle Fethiye'nin büyüleyici doğasını sakin ve huzurlu bir atmosferde keşfetmek için Odamax.com’a girerek, size uygun Fethiye Otelleri arasından odanızı seçebilirsiniz. Şimdi eşsiz doğasıyla heyecan verici bir tatil rotası sunan Fethiye'nin, masmavi denizinden çok uzaklaşmadan görülmesi gereken koy ve plajlarını birlikte keşfetmeye ne dersiniz?

fethiye-otelleri-1.jpg

Son Yılların En Popüler Rotası: Ölüdeniz

Ünü artık ülke sınırlarını aşan Ölüdeniz, özellikle yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği noktalardan bir tanesi... Denizinin alacalı renkleriyle görenleri kendisine hayran bırakan bu muhteşem yerde, sonbahar sakinliğine kavuşmuş kıyıların manzarası oldukça etkileyici bir görüntü ortaya çıkarıyor. Masmavi sularını sadece yüzmek için değil, birçok su sporu aktivitesi için de kullanabilirsiniz. Ölüdeniz denince ilk aklımıza gelen o kuş bakışı fotoğrafların içinde olmak isterseniz, adrenalin dolu bir yamaç paraşütünü heyecanına katılmanız gerekiyor.

fethiye-otelleri-4.jpg

Kelebekler Vadisi'ne Tepeden Bakın

Manzarasının sunduğu güzelliği ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğrafını çekeceğiniz bu eşsiz koy, Fethiye’nin en görkemli noktalarından bir tanesi… Burası, tüm gününüzü geçirseniz bile içinizdeki tatil coşkunuzu her zaman diri tutacak bir doğal güzelliğe sahip. Kelebekler Vadisi, ekolojik sistem için de hayati önem taşıyor. Birçok endemik bitki türüne ev sahipliği yapan bu vadi, 80’den fazla kelebek türüne ev sahipliği yapıyor. Sert kayaların etrafını ördüğü bu muhteşem güzelliği mutlaka keşfetmelisiniz.

fethiye-otelleri-2.jpg

Kabak Koyu’nda Denizin Büyüsüne Kapılabilirsiniz

Altın sarısı kumsalına ayak bastığınız andan itibaren sizi benzersiz güzelliği ile içine çeken bu cezbedici koy, dünyanın en gözde plajlarından olma yolunda hızla ilerliyor. “Bin yıldızlı tatil köyü” söylemi ile dikkatleri üzerine çeken Kabak Koyu, Likya Yolu üzerinde bulunan en etkileyici durakların başında geliyor. Kamp yapmak için elverişli bir ortam sunan yer, Fethiye merkeze yaklaşık 1 saatlik bir mesafede bulunuyor.

Mükemmel Bir Gün Batımı İçin Çalış Plajı’na Gitmelisiniz

Fethiye’nin merkezine yaklaşık 5 dakikalık yürümesinde bulunan Çalış Plajı, 4 km uzunluğu ile Fethiye’nin en gözde halk plajları arasında bulunuyor. Çalış Plajı, merkeze yakın konumundan dolayı gündüz ve gece eğlencelerinin hiç bitmediği turistik bir yer olarak biliniyor. Özellikle çiftlerin romantik anlar yaşamak için çokça tercih ettiği bu plajda, gün batımında eşsiz manzaralar ortaya çıkarıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.