Fethiye Rotary’de bayrak değişimi

Fethiye Rotary’de bayrak değişimi

Fethiye Rotary Kulübü’nde başkanlık devir teslim töreni Marine Butik Otel’de gerçekleşti. 

Fethiye Rotary Kulübü dönem başkanı Aslı Faralyalı başkanlık görevini yeni dönem başkanı Barış Gürcü’ye teslim etti. Barış Gürcü, Fethiye Rotary Kulübü’nün 2020-2021 dönem başkanı oldu.

Bayrağı Barış Gürcü’ye teslim etmekten mutluluğunu dile getiren Fethiye Rotary önceki dönem başkanı Aslı Faralyalı, pandemi sürecine rağmen güzel bir başkanlık dönemi geçirdiğini ifade etti. Yeni çalışmalarla Fethiye Rotary Kulübü’nün daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Faralyalı, “Fethiye bölgesinde başkanlık yaptığım için gururluyum. Yeni dönem başkanımız Barış Gürcü’ye görevinde başarılar dilerim” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan yeni dönem Fethiye Rotary Kulübü Başkanı Barış Gürcü, Rotary Kulübü’nün Türkiye’de en güçlü sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi. Başkanlık görevini layıkıyla sürdürmek için çalışmalara bir an önce başlayacağını dile getiren Gürcü, “Yeni projelerle birlikte Rotary bayrağını daha da yukarı çıkarmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her zaman en iyisini ve en güzelini yapmayı amaçlayan Rotary’de başkanlık yapacak olmaktan dolayı mutluyum. Önceki dönem başkanımız Aslı Faralyalı’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum