Fethiye'deki Şiir Yarışmasına Katılım Oldukça Fazlaydı

Fethiye'deki Şiir Yarışmasına Katılım Oldukça Fazlaydı

Dereceye Girenlere Ödüller Kuruluş Müdürleri Tarafından Verildi

Çocuk ve Gençlerimizin duygusal gelişimlerine katkı sağlamak, şiir ve sanatın önemine vurgu yapmak üzere Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından koruma ve bakım altında olan çocuk ve gençlerin katıldığı şiir yarışması düzenlendi.

Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğünde düzenlenen şiir yarışmasına, Çocuk Evleri ile Fethiye Çocuk Evleri Sitesinde kalan gençler Huzurevi sakinleri ve Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde kalan özel bireylerin katıldığı şiir yarışmasına katılım oldukça fazla oldu.

Baştan sona kadar heyecanlı geçen yarışmada jüri üyesi olan İl Müdür Vekili Seda Cesur ve Kuruluş idarecilerinin değerlendirme yaparken hayli zorlandığı gözlendi. Fethiye Sosyal Hizmet müdürü İsa Eseoğlu,Fethiye Belediyesi Huzurevi müdürü Adem Güngör şiir yarışmasına katılan gençlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederken şiir yarışmasının 1.si kendi yazdığı şiirle  Ayaz oldu.Fethiye Sosyal Hizmet merkezi eğitim danışmanı Tuncay Aybars'ın sunumuyla gerçekleşen şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri kuruluş müdürleri tarafından verildi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.