Fethullah Gülen Onları Maaşa Bağlamış

Fethullah Gülen Onları Maaşa Bağlamış

Fethullah Gülen'in darbecilerle beraber hareket eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı'na maaş bağladığı ortaya çıktı.

15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi esnasında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı kapısında gözaltına alınan eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Gürsel Aktepe, Fethullah Gülen ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz'da girişilen darbenin Fethullah Gülen'in bilgisi ve emriye gerçekleşmemesi gibi bir durumun imkansız olduğunu söyleyen Aktepe, darbe gecesi tüm cemaatçilere darbe olduğu ve destek çıkılması için telefonlarına mesaj geldiğini söyledi. General Mehmet ile irtibata geçilmesi gerektiğine dair bilgi de içerildiğini de söyleyen Aktepe, bu mesaj sonrası irtibata geçtiğini ifade etti. 

Fethullah Gülen'e sempatisi varmış

FETÖ lideri Fethullah Gülen'e sempatisi olduğunu gizlemeyen ilahiyat mezunu olduğunu söyleyen Aktepe darbe girişimi gecesi, kendisi gibi meslekten ihraç edilen Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Kırcılı ile beraber aynı yerde tabancalarıyla beraber gözaltına alınmıştı.

Fethullah Gülen maaş bağlamış

İfadesinde meslek hayatının içerisindeyken  ABD'ye giderek Gülen'in evlerindn birinde kaldığını ve sohbetlere katıldığını söyleyen Aktepe, meslekten ihraç edilince kendisine maaş bağlanarak her ay 4 bin 500 lira gönderildiğini söyledi. Gülen'in her kurumda bir imamı olduğunu da belirten darbeci, daha önce MİT imamı olarak anılan biriyle toplantılarda bir araya geldiğini söyledi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.