FETÖ ABD Askeri Üssü'nde Okul Açtı

FETÖ ABD Askeri Üssü'nde Okul Açtı

Fethullah Gülen ABD'nin önemli askeri üslerinden birinde okul açtı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'de Fethullah Gülen'in terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına karşı başlatın operasyonların yanı sıra Gülen'in ABD'den iadesi için girişim başlatılmıştı. ABD Gülen'i vereceğine dair pek fazla işaret vermese de vermeyeceğine dair çok fazla işaret verdi.

Fethullah Gülen'in ABD'nin en büyük hava üslerinden birinde okul açtığı ortaya çıktı

ABD'nin Nevada Eyaleti'nde yer alan Nelli Hava Üssü'nde 1 Temmuz'da okul açılışı gerçekleştiren Gülen'in okulu bugün itibariyle eğitim vermeye başladı. 

Coral Academy Of Science Las Vegas (Las Vegas Coral Bilim Akademisi) bünyesinde bulunan yeni okulun açılışına tesiste bulunan 99’uncu Misyon Destek Hava Grubu komutanı Albay William Norton ve yardımcısı Astsubay Kıdemli Üstçavuş William Arcuri ile Coral Academy Müdürü Ercan Aydoğdu katıldı. 1 Temmuz'da törenle açılan okulda dün eğitim başladı. 
 
Erbil üniversiteleri mercek altında
 
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi  Yüksek Öğrenim Bakanlığı Sözcüsü Abbas Ekrem, FETÖ’ye ait Erbil  kentindeki Ishik Üniversitesi hakkında inceleme başlatılması için komisyon kurulduğunu duyurdu. Ekrem, "Üniversiteye 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında yeni öğrencilerin alınıp alınmaması ve mevcut  öğrencilerin durumu masaya yatırılacak" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.