FETÖ Kolejinden Servet Çıktı

FETÖ Kolejinden Servet Çıktı

FETÖ kolejinde arama yapan polis ekipleri servet buldu!

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri tarafından FETÖcü olduğu gerekçesiyle basılan eğitim kurumlarından biri olan Samanyolu Kolejinde dudak uçuklatacak miktarda para bulundu. Kolejin Muhasebe departmanında gerçekleştirilen aramalarda 6 milyon 500 bin tutarında nakit para ve çek bulunurken, aynı zamanda Bank Asya ve Asya Finans'a ait teminat mektupları ortaya çıktı. Ankara Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 15 Temmuz'un ardından ilan edilen OHAL'de çıkartılan KHK kararıyla kapatılan kolejde gerçekleşen aramayla dehşete düşüren kanıtlara el koydu.

Muhasebe bölümündeki bir dolap içerisine gizlenmiş bir çelik kasa olduğunu tespit eden ekipler, çilingire açtırdıkları kasada 20 bin liranın yanı sıra çok sayıda vatandaşa ait çek ve senetler ile Bank Asya ve Asya Finans'a ait teminat mektupları buldu.

Ele geçirilen para ve kıymetli evrak tutarının toplam 6.5 milyon lira olduğunu ifade eden yetkililer, söz konusu miktarın örgüt tarafından "himmet" adı altında toplanan bağış paraları olduğunu kaydettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.