FETÖ Polis Gibi Baskın Yapıp Kendini Hazırlamış

FETÖ Polis Gibi Baskın Yapıp Kendini Hazırlamış

FETÖ'nün kendi örgüt mensuplarına polis gibi baskın düzenleyerek operasyonlara hazırlamış

Fethullah Gülen'in terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın kendisine yönelik operasyonlara karşı özel bir birim kurduğu ve örgütün operasyonlarda bilgi ve belge kaptırmanın önüne geçmek için bu birimle tatbikat yaptığı iddia edildi. 

MİT tarafından örgüt üyelerinin haberleşme aracı olarak kullandığı By Lock isimli uygulamanın çözülmesiyle beraber ele geçen 50 bin kişilik listeyle beraber operasyonlar hızlanırken, örgüt düzenlenen operasyonlarda militanlarını kaybetmemek ve örgüt ile ilgili belge ele geçirtmemek amacıyla tatbikat yapmaya başladı. Örgüt tarafından kurulan gizli bir birim polis gibi çalışarak militanlarının evlerini habersiz ve aniden basarak kurallara uyup uymadığını denetliyor.

Birim tarafından  örgütü en az zaiyata hazırlama amacı güdülürken, birimin kısmı başarıya ulaştığı, himmet paraları ve destek sağlayan şirketleri nispeten gizlemeyi başardığı öğrenildi. 

Ceza kesiliyor

Gizli birim polis ekipleri gibi baskın düzenlediği evlerde polis gibi davranarak örgüt mensuplarını operasyonlara hazırlıyor. Öte yandan söz konusu birimin koyduğu kurallara uymayan örgüt mensuplarına ceza kestiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.