İzmir'de FETÖ operasyonu!

İzmir'de FETÖ operasyonu!

Jandarma ekipleri, eski polis İ.B.'nin Bornova ,B.B.'nin ise Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesinde olduklarını tespit ederek, operasyona başladı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordine ve talimatları doğrultusunda 26-27 Ekim 2021 tarihinde İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı TEM Şube Müdürlüğü ekiplerince belirlenen adreslere operasyonlar düzenlendi. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan polis memurluğundan ihraç edilmiş İ.D. ve Türk Silahlı Kuvvetleri emrinde Astsubay iken ihraç edilen B.B., İzmir İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ( TEM) ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen İ. D., tutuklanırken, diğer şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

d9d99d6e-dc36-4881-b9c4-f5438e1a14bd.jpg

Şüpheliler İ.D. ve B.B. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden polislikten ihraç edilen İ.D. tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. B.B. ise ifadesi alınarak serbest bırakıldı.
İzmir il Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.