FETÖcü İşadamı Çiftlikte Yakalandı

FETÖcü İşadamı Çiftlikte Yakalandı

Bank Asya ve Koza İnşaat Ortağı Mustafa Aydın Koyuncu yakalandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kuşadası Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesin Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapalanması üyesi olduğu ve silahlı terör örgütü üyesi olduğu erekçesiyle Bank Asya ve Koza İnşaat'ın ortağı Mustafa Aydın Koyuncu hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. 

Otele kayıt yapmış gitmemiş

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmada Koyuncu'nun Kırklareli'nde bir otele kayıt yaptırdığı ancak konaklamak için hiç gitmediği belirlendi. Bu bilgiyi ele geçiren polis ekipleri soruşturmayı derinlenştirerek Koyuncu'nun Kırklareli'nde bulunan Koyunbaba köyünde bir çiftlikte saklandığı bilgisine erişti. Operasyon düzenleyen polis ekipleri yakaladıkları işadamını emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasınına rdından adliyeye sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren Koyuncu buradan tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Koyuncu'nun Kuşadası'ndaki iş yerinde yapılan aramada, örgüt içerisinde "şifre" olduğu öne sürülen 1 dolarlık banknot ele geçirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.