FETÖcüler Ege'den Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖcüler Ege'den Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

Aralarında Çiftçi, Ev Hanımı, Öğretmen ve tekstilcilerin olduğu bir grup FETÖcü kaçmaya çalışırken yakalandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturme çerçevesinde 4 şehirde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonla beraber Yunanistan'ın Kos Adası'na kaçmaya çalışan 8 Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) şüphelisi gözaltına alındı. 

Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde Bodrum'dan Yunan adası Kos'a kaçmaya çalıştıkları ihbarı yapılan FETÖ şüphelisi 8 kişi Antalya, Aydın, İstanbul ve Manisa'da düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. 
Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 4 ilde düzenlenen operasyonda, Yunanistan'ın Kos Adası'na geçme hazırlığı yaptığı belirlenen 8 FETÖ/PDY şüphelisi gözaltına alındı. Aralarında çğretmen, tekstilci, çiftçi ve ev hanımının da olduğu Ş.İ, A.E, A.S.S, İ.K, H.A, Ü.Ü.K, A.S. ve M.A polis tarafından karakola götürülürken, şüphelilere ait evlerde gerçekleştirilen aramaların devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan şüphelilerin ByLock ve Bank Asya hesap hareketlerinin incelenmesinin sürdürüldüğü bu işlemlerin ardından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecekleri öğrenildi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.